A testetek segít felismerni, hogy már a végét járja a kapcsolatotok

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Akár létezik hatodik érzék, akár nem, mindenkinek vannak megérzései. De vajon honnan jönnek ezek a figyelmeztetések? Nos, ha az összes forrást nem is tudjuk számodra felfedni, az biztos, hogy súg a tested, és a szerelmed teste is – egy jó ideig csupán tudat alatt. Segítünk, hogy felismerhesd az árulkodó jeleit annak, hogy már messze nem vagytok azonos hullámhosszon!

Felmegy a pulzusod Kép forrása: 500px.com

Amikor izgulunk, sokat aggódunk, vagy éppen feszültek vagyunk, akkor a szervezetünk egyfajta védekező helyzetbe kényszerül.

Ennek egyik árulkodó tünete az, hogy megemelkedik a vérnyomásunk és a pulzusunk.

Bár nem biztos, hogy tudatosodott benned, mindennek oka a barátod, ha az ő társaságában rendszeresen, vagy akár időszakosan azt tapasztalod, hogy majd’ kiugrik a szíved (és nem azért, mert még mindig annyira szerelmes vagy), akkor gondolhatsz arra, hogy valami nagyon nincs rendben köztetek.

Sokkal többet fáj a gyomrod Kép forrása: iamtrueblue.tumblr.com

Bizony, ezt is a feszültségre, idegeskedésre tudjuk visszavezetni. Tipikus modern betegség pl.

a gyomorfekély, vagy éppen a reflux, ami részben azért alakul ki, mert az állandó stresszben élő emberek gyomorsava gyakran túlteng.

Nos, pontosan ugyanez játszódik le a te szervezetedben is, bár nem csupán egy konkrét ok miatt idegeskedhetsz.

Azonban, ha azt veszed észre, hogy az utóbbi időben gyakran ég, fáj a gyomrod, sokszor – látszólag ok nélkül – görcsbe rándul, akkor jó, ha a párkapcsolatodat is górcső alá veszed.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019