5 módszer, hogy szimpatikusabb legyél a testbeszéded segítségével

Nagy Niki
Írta: ,

Egész nap jeleket küldesz az emberek felé anélkül, hogy tudatosulna benned, mit csinálsz. De mi lenne, ha ezeket a jeleket úgy tudnád irányítani, hogy rögtön szimpátiát válts ki másokban – mondjuk egy srácban, akit meg akarsz hódítani? Egy kis odafigyeléssel ez sem lehetetlen!

Az attitűdöd sokat számít Kép forrása: keephighhopes.tumblr.com

Az első dolog, ami (a külsőd után, sajnos) eldöntheti valaki számára, hogy szimpatikus vagy-e neki vagy sem, az az attitűdöd – ezt pedig csak belülről tudod megváltoztatni. Ha agyban eldöntöd, hogy a sráchoz kedvesen, nyitottan fogsz közeledni, magadról pedig elhiszed, hogy laza vagy és jó fej, az már félsiker. 

Ekkor ugyanis ezt fogod kifelé is kommunikálni azzal, ahogyan a másikhoz szólsz, sőt, azzal is, hogyan nézel rá. Ha belülről jól érzed magad, az a testbeszédedre is kihat – enélkül nem is érdemes elkezdeni tréningezni magad mindenféle külső manipulációra.

Húzd ki magad, de ne legyél karót nyelt! Kép forrása: thenletitbe.tumblr.com

A hajlított hát, a rossz testtartás azt üzeni a másiknak, hogy nincs önbizalmad, nem vagy magabiztos, és nem gondolsz túl sokat magadról – ez pedig csak az olyan pasinak tetszik, aki maga is önbizalomhiányban szenved, és egy hasonlóan bizonytalan lányt szeretne maga mellé.

Ezért az első és legfontosabb testbeszéd-lecke az az, hogy húzd ki magad – ettől még a közérzeted is jobb lesz, hiszen a levegő könnyebben áramlik a tüdődbe így, ha nem nyomja agyon a többi szerved, ezért élénkebb is leszel.

Arra viszont vigyázz, hogy bár a hátadnak egyenesnek kell lennie, ne legyél olyan, mint aki karót nyelt! Koncentrálj a hátad közepére, és ennek segítségével tartsd egyenesen magad – ha nem a vállaidat és a hátad felső részét használod, akkor nem leszel olyan merev.

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!