Tabutémák az első randin – ezeket semmi esetre se hozd szóba!

Boros Mariann
Írta: ,

Az első randi előtt szinte mindenki izgul – van, aki közben is –, és bár a fontos, hogy ilyenkor önmagunkat adjuk és őszinték legyünk, bizony akadnak olyan témák, amelyeket ilyenkor még nem érdemes feszegetni. Ha te is épp az első találkára készülsz kiszemelteddel, jól jöhetnek tippjeink.

Az exek

Bár a randevúk nem előre megírt forgatókönyv szerint zajlanak, azért a találkozó előtt érdemes átgondolni, hogy nagyjából milyen témákról fogtok beszélgetni, mennyire szeretnél megnyílni.

Ilyenkor az alapvető cél egymás megismerése, ám ehhez egyáltalán nem szükséges az exek említése, mely legtöbbször kényes téma, és ha téged nem is, randipartneredet érzékenyen érintheti.


Megvakít és fájdalmat csillapít – így hat a testedre a szerelem


Ha komolyra fordul a dolog köztetek, előbb-utóbb elkerülhetetlen, hogy szóba kerüljenek a korábbi kapcsolatok, ám az első randin jobb elkerülni, elvégre ez csakis kettőtökről szól.

Családalapítás

Könnyen lehet, hogy te már az első pillanattól fogva életed párját és születendő gyermekeid apját látod a férfiban, ezt azonban semmi esetre se hozd a tudomására, ha nem akarod, hogy valami hülye indokkal azon nyomban lelépjen.

Egy komoly kapcsolatban teljesen természetes megosztani egymással a családdal kapcsolatos elképzeléseket, de elsőre sokkoló lehet a másiknak, ha ezzel hozakodsz elő.

Persze, nem kell játszanod az elérhetetlent, de a túlzott nyomulás riasztó, szóval ha már a közös kutyátok nevét is kitaláltad – a gyerekekéről nem is beszélve –, tartsd inkább magadban – egyelőre bőven elég, ha a barátnőddel vesézitek ki a témát.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019