Tabutémák az első randin – ezeket semmi esetre se hozd szóba!

Írta: ,

Az első randi előtt szinte mindenki izgul – van, aki közben is –, és bár a fontos, hogy ilyenkor önmagunkat adjuk és őszinték legyünk, bizony akadnak olyan témák, amelyeket ilyenkor még nem érdemes feszegetni. Ha te is épp az első találkára készülsz kiszemelteddel, jól jöhetnek tippjeink.

Az exek

1/5 Az exek

Bár a randevúk nem előre megírt forgatókönyv szerint zajlanak, azért a találkozó előtt érdemes átgondolni, hogy nagyjából milyen témákról fogtok beszélgetni, mennyire szeretnél megnyílni.

Ilyenkor az alapvető cél egymás megismerése, ám ehhez egyáltalán nem szükséges az exek említése, mely legtöbbször kényes téma, és ha téged nem is, randipartneredet érzékenyen érintheti.


Megvakít és fájdalmat csillapít – így hat a testedre a szerelem


Ha komolyra fordul a dolog köztetek, előbb-utóbb elkerülhetetlen, hogy szóba kerüljenek a korábbi kapcsolatok, ám az első randin jobb elkerülni, elvégre ez csakis kettőtökről szól.

Családalapítás

2/5 Családalapítás

Könnyen lehet, hogy te már az első pillanattól fogva életed párját és születendő gyermekeid apját látod a férfiban, ezt azonban semmi esetre se hozd a tudomására, ha nem akarod, hogy valami hülye indokkal azon nyomban lelépjen.

Egy komoly kapcsolatban teljesen természetes megosztani egymással a családdal kapcsolatos elképzeléseket, de elsőre sokkoló lehet a másiknak, ha ezzel hozakodsz elő.

Persze, nem kell játszanod az elérhetetlent, de a túlzott nyomulás riasztó, szóval ha már a közös kutyátok nevét is kitaláltad – a gyerekekéről nem is beszélve –, tartsd inkább magadban – egyelőre bőven elég, ha a barátnőddel vesézitek ki a témát.

Anyagiak

3/5 Anyagiak

Egy randinak – pláne az elsőnek – ideális esetben egyáltalán nem kellene az anyagiakról szólnia, remélhetőleg kiszemelted sem akar a pénztárcádban turkálni, te se tedd!

Még ha kíváncsi is vagy, a keresetére vagy hogy mennyiért bérel lakást, ne hozd zavarba ilyen kérdésekkel, még azt a látszatot keltenéd, hogy személyisége helyett főként anyagi körülményei érdekelnek.

Ha történetesen épp le van égve, szintén kellemetlen lehet neki ez a téma, és valószínűleg ő sem azért akard veled találkozni, hogy a lakáshiteled törlesztőjéről diskuráljatok, lehetőleg a saját pénzügyeiddel se hozakodj elő.

Politika

4/5 Politika

Bár a politika lassan olyan téma, mint az időjárás, ha egy mód van rá, mégse hozd szóba.

Amennyiben ellentétes nézeteket vallotok, egy stabil kapcsolatban nem lehet probléma belőle, ám az első randi sikerességét negatívan befolyásolhatja, ha esetleg vitába keveredtek.

Az is lehet, hogy teljesen hidegen hagyja a politika, ebben az esetben kényelmetlenül érintené, ha olyan témával hozakodsz elő, amiben nem jártas. Szóval a világmegváltó gondolatokat érdemes később megosztani vele, ezen kívül még rengeteg dolog van, amit érdemes megtudnotok egymásról.

Panaszáradat

5/5 Panaszáradat

Mi, magyarok nagyon szeretünk panaszkodni – ez szinte már olyan közhely, mint hogy a magyar lányok a legszebbek.

Ha te is hajlamos vagy olykor negatívan látni a dolgokat, jobb, ha a randi előtt tudatosítod magadban, hogy nem fogsz előhozakodni a gondjaiddal. Persze, fontos, hogy minél teljesebb képet kapjon rólad a pasi, de ha csak a nyavalyáidról beszélsz, az nagyon lehangoló és taszító.

Tehát, ha épp nem is vagy a legjobb passzban, inkább egy barátnődre zúdítsd a panaszáradatot, partnerednek derűsebb oldaladat mutasd – mert biztosan olyan is van.

Meglátod, egy jól sikerült randi után már csak apró kellemetlenségeknek tűnnek az olyan bosszúságok, hogy szemét volt veled a főnök vagy hogy csőtörés van a lakásban.