Ezzel a típusú nővel az összes férfi megbánja, hogy szakított

Szirák Viki
Írta: ,
Ezzel a típusú nővel az összes férfi megbánja, hogy szakított

Időnként mindannyian gondolunk az exünkre, és néha az is felmerül bennünk, vajon a volt pasinak is eszébe szoktunk jutni? Egy biztos: ha te is magadra ismersz az alábbi leírásban, biztos, hogy többször jársz az eszében, mint hinnéd!

Mindannyian ismerünk olyan férfiakat, akik már szinte időtlen idők óta szinglik. Na nem arról van szó, hogy sosincs lány az életükben. Dehogy, épp ellenkezőleg; ők azok, akik inkább csak ismerkednek, szórakoznak, és állításuk szerint szimplán "sodródnak az árral". Nem terveznek előre, ha pedig randizni kezdesz velük, sosem tudod, lesz-e egyáltalán folytatás, vagy sem. Mert ők állításuk szerint jól érzik magukat egyedül. De hiába, hiszen bármennyire is próbálnák letagadni, időnként őket is utoléri a magány. Időnként ők is úgy érzik, hogy jól esne számukra egy érintés, vagy egy társ jelenléte, akivel csak otthon maradhatnának filmet nézni. És ilyenkor bizony még náluk is előfordul, hogy elkezdenek merengeni az exekről, akik nagy hatással voltak az életükre...

A lány, akivel megbánják a szakítást

A régi barátnők között pedig biztos, hogy eszükbe jut egy bizonyos ex, akire még sok-sok év múlva is tisztán fognak emlékezni. Ő az a nő, akit sosem felejtenek el a férfiak: a lány, aki képes volt legjobb baráttá válni. Bizony! A férfiak számára azt a nőt a legnehezebb kiheverni, aki nem csak a párjuk volt, de egyúttal nagyon jó barátjuk is. Akivel sokat lehetett nevetni, ugyanolyan volt a humorérzékük, és ami mindennél fontosabb - támogatták egymást, és őszintén tudtak beszélgetni. Nem volt bizonytalanság, sem pedig bizalmatlanság egymással szemben, és ez az egyedül töltött estéken különösen hiányzik nekik.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv