6 dolog, amiért megéri egy rosszfiúval randizni

Írta: ,

Azt már mindannyian tudjuk, hogy a jófiúk igenis léteznek és igenis, végül ők bizonyulnak a jó választásnak. De mi van, ha mégsem? Sok izgalmas és csodás dologról nem beszélünk, ami csak egy rosszfiúban van meg. Nézzük csak, mik ezek...

Magabiztos és határozott döntéseket hoz Kép forrása: retrodrive.tumblr.com

Semmi lamentálás – ez egy rosszfiú jeligéje.

Mivel eleve magabiztosak és általában sikeresek abban, amit csinálnak (igen a csajozás is ide tartozik) hozzá vannak szokva ahhoz, hogy spontán és magabiztosan döntsenek a legtöbb élethelyzetben.

Nem várnak, nem latolgatnak esélyeket és nem gondolnak át egy döntést százszor, hogy aztán a végére elvessék azt. Igazi határozott férfi módjára élik az életüket, legyen szó bármiről is.

Ez pedig a mi szemünkben egy nagyon szexi és vonzó tulajdonság, ráadásul olyan szabadságérzetet nyújt, amit egy kiszámítható és jófiú mellett ritkán kapunk meg, igaz?

Rengeteg dologhoz ért Kép forrása: swagtrooper.tumblr.com

Igen, valóban.

De itt most nem a villanyszerelésre vagy a fúrásra gondolunk, hanem arra, hogy csípőből meg tudja mondani, hogy pontosan melyik irányból fúj a szél, mert emlékszik rá egy vitorlás kalandról, vagy könnyen kiszedi az autódból a kulcsot, ha bezártad véletlenül.

Egy ilyen férfinak valószínűleg rengeteg kalandban volt már része, amikből sok élményt és tapasztalatot szerzett.

Ezért aztán biztos, hogy egy ilyen izgalmas férfi mellett az életed is az lesz!