7+1 randi tipp a macskáktól és tuti dorombolni fognak a pasik

Stumpf Bea
Írta: ,
7+1 randi tipp a macskáktól és tuti dorombolni fognak a pasik

A saját randi tippjeinket már megosztottuk veletek, de úgy gondoljuk, minél több oldalról gyűjtünk tanácsokat, annál jobb. Ezért megkérdeztünk néhány cirmost, ők vajon hogyan próbálják elcsavarni a kandúrok fejét az első randin... Ígérjük, szem nem marad szárazon! Mármint a nevetéstől.

Cir Mona tanácsa

Ha bulizni készülsz, vagy épp csak egy sétára a barátnőiddel, jobban teszed, ha nem ugrasz rá az első áldozatra, aki kedvesen rád mosolygott. Inkább azt javasolom, hogy visszafogottan mosolyogj, és hagyd rá a kezdeményezés lehetőségét.

Macs Kata tanácsa

Ha végre sor kerül az első randira, okosan válassz ruhát! (A gardróbod ígyis-úgyis egy atomkatasztrófára fog emlékeztetni, amikor elhagyod a lakást.) Amellett, hogy szexi és csinos szeretnél lenni, legyen kényelmes a ruhád és a cipőd. Te sem akarsz hazafelé egy 12 centis magassarkúban tipegni, vagy azért korábban lelépni, mert már nem bírod elviselni a szűk ruhád!

Doromb Olga tanácsa

Jó, ha a randin inkább csak szolidan borozol, és egy-két pohár után már csak vizet vagy üdítőt rendelsz. Ez a mennyiség pont kellemes ahhoz, hogy kicsit lazább legyél, de ne lazulj le túlságosan... Hidd el, nem a két-három feles a megoldás az izgulás leküzdésére – maradjon meg a báj és a nőiesség, ezzel hosszú távon biztosan jobban jársz.

Mic Mia tanácsa

Ha a pasi bókol vagy poénkodik, akkor jelezd felé, hogy tetszik a stílusa. Mosolyogj, nevess, egyszóval ne fogd vissza magad! A legjobb, ha már az elején látja, hogy nagyjából meddig mehet el nálad, mennyire vagytok hasonlóak, így legalább gyorsabban kiderül, hogy passzoltok-e. Ez persze azt is jelenti, hogy ha egyáltalán nem tartod viccesnek vagy kedvesnek, akkor ne játszd meg magad, hosszú távon mind a kettőtöket becsapod vele.

Puha Ciluska tanácsa

Ha a pasi rád bízza, hogy hova menjetek vacsizni, akkor ne a hónapok óta kinézett legdrágább éttermet javasold, inkább dobd vissza neki a labdát, azaz hagyd választani, ez is sokat elárul majd róla. Ha a kritikus fizetésre kerül sor, akkor kérdezd meg kedvesen, hogy mivel tartozol, de valószínűleg úgysem engedi majd, hogy fizess... A megfelelő reakció: mosolyogj kedvesen és köszönd meg a szuper estét! Nem kell ragaszkodni a felezéshez, mert ezzel kínos helyzetet alakítasz ki mindkettőtök számára.

Kar Molly tanácsa

Próbáld meg elengedni az összes feszültséget, és jól érezni magad a randin! Nyilván izgulsz, ez teljesen normális. Tetszik a fiú, ezért picit össze-vissza beszélsz. Ez is teljesen normális. Próbálj meg pozitív és nyitott lenni, így biztosan mind a ketten jól fogjátok érezni magatokat.

Perzsa Mici tanácsa

Mindenkinek más a randizási taktikája. Van, aki nem szeret az első randin csókolózni, van, aki pedig azt vallja, hogy jobb túlesni mindenen az elején, így legalább nem vesztegeted az idődet olyannal, akivel nem működik a kémia. Én azt javasolnám, hogy az első randin azért ne fedj fel minden titkot, és maradj egy kicsit rejtélyes, ezt a legtöbb fiú értékeli hosszú távon.

Plusz egy...

És végül, amit mindannyian egyöntetűen tanácsolnak: ne bánkódj, egyszer meg fogod találni Őt! Mindenkinek összejön, csak bízz a megérzéseidben és add önmagad!

Forrás: thedatereport.com