5 randi igazság, amit el kell fogadnod, ha meg akarod találni az Igazit

Szirák Viki
Írta: ,
5 randi igazság, amit el kell fogadnod, ha meg akarod találni az Igazit

Kép forrása: unsplash

Minden generációnak másfajta randiszabályokkal kell megismerkedniük, és ami működőképes volt 20 éve, ma már egyáltalán nem biztos, hogy beválik. Egy dolog viszont közös minden időszakban: manipulatív, megtévesztő emberek akkor is léteztek, ahogy most is. Olyan férfiak, akik lehazudják a csillagokat, csak azért, hogy összetörjék a szíved, vagy félrelépnek az első adandó alkalommal. Ahhoz, hogy ezek ellenére is képes legyél megtalálni a Nagy Ő-t, néhány nagyon idegesítő randi igazságot el kell fogadnod.

Amikor megismersz egy pasit, aki nagyon tetszik neked, szinte megállás nélkül azon gondolkodsz, vajon mikor dob végre egy üzenetet? És vajon mikor hív el randizni?

Állandóan e körül járnak a gondolataid, pedig valójában sosem jó módszer, ha egy félig ismeretlen pasi kerül az életed középpontjába.

A legjobb megoldás, ha egyszerűen magaddal foglalkozol, lekötöd a figyelmed, ahelyett, hogy görcsösen kapaszkodnál egy elképzelésbe.

Hidd el, csak így tudsz igazán önmagad maradni a kapcsolatban, és ennek már az elején el kell kezdődnie.

Nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy amikor egy pasi udvarolni kezd nekik, rögtön úgy gondolják, hogy a pasi értékeli őket.

Pedig sajnos gyakran megesik, hogy csak testi vonzalomról van szó, és a belső értékeid egyáltalán nem érdeklik a srácot.

De aki nem képes észrevenni a pozitív tulajdonságaidat, és azért csak még jobban szeretni, megérdemel téged egyáltalán? Ugye, hogy nem!

Sose keverd össze a tiszta vonzalmat azzal, hogy valaki fontosnak is tart téged.