5 randi igazság, amit el kell fogadnod, ha meg akarod találni az Igazit

Írta: ,

Minden generációnak másfajta randiszabályokkal kell megismerkedniük, és ami működőképes volt 20 éve, ma már egyáltalán nem biztos, hogy beválik. Egy dolog viszont közös minden időszakban: manipulatív, megtévesztő emberek akkor is léteztek, ahogy most is. Olyan férfiak, akik lehazudják a csillagokat, csak azért, hogy összetörjék a szíved, vagy félrelépnek az első adandó alkalommal. Ahhoz, hogy ezek ellenére is képes legyél megtalálni a Nagy Ő-t, néhány nagyon idegesítő randi igazságot el kell fogadnod.

1/5 Ne váljon a fixációddá

Amikor megismersz egy pasit, aki nagyon tetszik neked, szinte megállás nélkül azon gondolkodsz, vajon mikor dob végre egy üzenetet? És vajon mikor hív el randizni?

Állandóan e körül járnak a gondolataid, pedig valójában sosem jó módszer, ha egy félig ismeretlen pasi kerül az életed középpontjába.

A legjobb megoldás, ha egyszerűen magaddal foglalkozol, lekötöd a figyelmed, ahelyett, hogy görcsösen kapaszkodnál egy elképzelésbe.

Hidd el, csak így tudsz igazán önmagad maradni a kapcsolatban, és ennek már az elején el kell kezdődnie.

2/5 Attól, hogy tetszel neki, még nem biztos, hogy értékel téged

Nagyon sokan elkövetik azt a hibát, hogy amikor egy pasi udvarolni kezd nekik, rögtön úgy gondolják, hogy a pasi értékeli őket.

Pedig sajnos gyakran megesik, hogy csak testi vonzalomról van szó, és a belső értékeid egyáltalán nem érdeklik a srácot.

De aki nem képes észrevenni a pozitív tulajdonságaidat, és azért csak még jobban szeretni, megérdemel téged egyáltalán? Ugye, hogy nem!

Sose keverd össze a tiszta vonzalmat azzal, hogy valaki fontosnak is tart téged.

3/5 Köss kompromisszumot, de szabj határt

Sokan beleesnek abba a hibába, hogy túl sok kompromisszumot kötnek, míg végül teljesen elveszítik azt a személyt, akik egykor voltak.

Egy párkapcsolatban muszáj alkalmazkodni a másikhoz, és van, hogy változtatni kell a terveiden.

De sose törődj bele abba, ami nem tesz téged boldoggá, csak azért, hogy a párod jól érezze magát!

Sose vesztegesd az időd egy olyan pasiért, akivel nem ugyanazt akarjátok a jövőben; ha te szeretnél családot, míg ő nem vágyik rá, a szíved mélyén te is tudod, hogy nem lehet közös jövőtök.

Csak olyan kompromisszumot köss, ami a közösen megtett utat változtatja meg, és nem a kitűzött célt.

4/5 Nincs értelme bűntudatot kelteni

Amikor a párkapcsolatod a szakítás szélére kerül, és a pasid szeretne kilépni, nincs értelme bűntudatot kelteni benne.

Természetes reakció, ha azt akarod, hogy rosszul érezze magát mindazért, amit veled megtett, de sajnos ez nem garantálja, hogy meg is történik.

Mindegy, mivel próbálkozol, a végén valószínűleg csak dühös lesz az exed, esetleg még csúnya dolgokat is vághat a fejedhez.

A legjobb megoldás ilyenkor az, ha megrázod magad, elmész, és sosem nézel vissza még egyszer.

 

5/5 Van, hogy nem kapsz mástól lezárást

Az emberek többségének szüksége van a lezárásra ahhoz, hogy tovább tudjon lépni, és sokan erre hivatkoznak, amikor sokadszor megpróbálják felkeresni az exüket egy szakítás után.

De tudnod kell, hogy ha a viszonyotok csúnyán megromlott, a lezárást sosem fogod megkapni tőle.

Valószínűleg minden próbálkozás csak még nagyobb vitához vezetne, ami nem csak feltépi a régi sebeket, de újakat csinál a szíveden.

A lezárást viszont te saját magadnak meg tudod adni; ha észreveszed, hogy kivé vált az exed, és beismered magadnak is, hogy mellette nem tudnál már boldog lenni, sikerülni fog a továbblépés.