Mit tehetsz, ha olyan férfiba szeretsz, aki nem viszonozhatja?

Berényi Nóri
Írta: ,
Mit tehetsz, ha olyan férfiba szeretsz, aki nem viszonozhatja?

Ez a szerelem olyan fajtája, melyet a legtöbben szeretnének elkerülni, mivel egy dolog biztosan garantált ebben az esetben… a fájdalom. Viszont a legnagyobb probléma az, hogy ezt nem te irányítod. Egyszer csak megtörténik és szinte semmit nem tehetsz ellene, vagy mégis?

Miért pont ő? Kép forrása: unsplash

Talán már a te szádból is elhangzott ez a kérdés, ha éppen egy plátói szerelem közepén találtad magad. A rossz ebben az, hogy kontrollálhatatlan és nem te irányítod.

Egyszerűen csak megtörténik és ott van a szikra. Ez nem az az eset, amikor a kedvenc színészedbe, vagy énekesedbe zúgtál bele, hanem az, amikor van egy kiszemelted, akit csodálsz, szinte zsigeri szinten vonzódsz hozzá, de valamilyen ok miatt nem tudsz, vagy akarsz lépni.

Azt nem tudod befolyásolni, hogy kihez vonzódsz, azt viszont igen, hogy miként reagálod le.

Ideje felébredni! Kép forrása: unsplash

Hello Csipkerózsika, ideje felébredni! És elkezdeni a valóságban élni.

Valójában, akinek betoppan a plátói szerelem az életébe, az azért van, mert fél a valóságtól. Ott túl sok negatív impulzus érheti, ezért inkább elmenekül az ő féltve őrzött álomvilágába.

Az a szomorú helyzet, hogy ott nem létezik az a fajta boldogság, amire vágyik. Ott nincsenek érintések, valódi érzelmek, minden pusztán illúzió.

Ideje felvállalnod az érzéseidet és tudatnod azzal a személlyel, aki iránt így érzel. Ez olyan felszabadító lesz, hogy utána nem is akarsz visszamenni az álomvilágodba. Te egy hús-vér nő vagy, aki megérdemli az igaz szerelmet, ideje ezt választanod!

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!