5+1 különleges tulajdonság, amit a nők vonzónak tartanak egy pasiban

Marity Mira
Írta: ,

Elgondolkodtál már azon, miért szereted azt a férfit, akivel együtt vagy? A tudomány olyan különös pszichológiai okokat talált arra a kérdésre, hogy mi tetszik a nőknek egy adott pasiban, amelyekből jó pár eszünkbe sem jutna. Lejárt tehát azoknak a felszínes sztereotípiáknak az ideje, amelyek szerint akkor vonzó egy férfi, ha ellenállhatatlanul jóképű, egy igazi Casanova az ágyban, vagy éppen fejedelmien gazdag. Lássuk, mik a férfiak legütősebb szexepiljei!

A vonzó tulajdonságok dobogós helyezettje a humor, és úgy tűnik, ez nem is változik soha.

Aki mellett sokat tudunk nevetni, az boldoggá tesz minket az örömteli pillanatokkal.

A Psychology Today egy olyan tanulmányról számolt be, amely szerint az első randevún a nők háromszor nagyobb valószínűséggel adták ki a telefonszámukat olyan férfinak, aki jó vicceket mesélt.

A vicces embert nem csak vonzónak, de barátságosnak és okosabbnak is gondolták.

A hölgyek a humort gyakran az intelligencia és a kreativitás indikátorának tekintik, tehát ez egy örök vonzerős potenciál a férfiak részéről.

Úgy tűnik, letűnt a rosszfiúk ideje is, mert a nőket manapság sokkal jobban vonzza az, ha egy férfi kedves, gyengéd és figyelmes, mint hogyha egy érzelemmentes alfahím lenne.

A Men’s Health című rangos férfimagazin felmérése szerint a 21 és 54 év közötti nők olyan pozitív és szolid tulajdonságokat kedvelnek a férfiakban, mint a hűség, a megbízhatóság és a kedvesség.

Szerintük ezek a jellemvonások bizalmat adnak, és ez a legfontosabb egy kapcsolatban.