5 dolog, amit a jelenlegi pasidnak el kell mondj az exedről

Szirák Viki
Írta: ,
5 dolog, amit a jelenlegi pasidnak el kell mondj az exedről

Kép forrása: unsplash

Noha nem jó ötlet gyakran felhozakodni az ex-témával, azért igenis minden kapcsolatban át kell esni ezen a beszélgetésen is. Mindkettőtöknek beszélni kell a korábbi szerelmekről, hogy a jelenlegi kapcsolatotokat jobbá tegyétek. Az alábbi 5 dolgot pedig a mostani pasidnak muszáj tudnia a volt párodról!

Ne érezd kínosan magad, ha még sosem volt olyan kapcsolatod, ami fél évnél tovább tartott volna.

Sokan emiatt inkább füllentenek, pedig nincs semmi szégyellnivaló abban, hogy nem tartott hosszú ideig a viszonyod az exeddel; sőt, inkább légy büszke magadra azért, hogy nem vesztegetted az idődet olyan pasira, aki nem érdemelt meg téged.

De a jelenlegi párodnak ezt tudnia kell, például azért is mert valószínűleg nagyon izgulni fogsz, amikor megismered a családját, vagy ő a tiédet.

Jobb, ha ezzel tisztában van!

Vannak, akik szerint létezik barátság exek között, míg egyesek jobb szeretik, ha a volt pasijukkal minden szálat megszakítanak.

Emiatt kellene tudatnod a pasiddal, hogy milyen a jelenlegi viszonyod az exeddel: közeli barátok vagytok, esetleg gyakran beszéltek, vagy egyáltalán nincs már jelen az életedben?

Hidd el, valószínűleg te is kiakadnál, ha hónapok után megtudnád, hogy a pasid minden héten beszélget a volt barátnőjével, és neked nem is említette, hogy ilyen jóban vannak.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!