4 módszer, amivel 2019-ben biztosan megtalálod a nagy őt

Marcali Nóra
Írta: ,

Lehet, hogy 2018 nem a te éved volt, legalábbis ami a párkeresést illeti, de semmi sincs veszve, hiszen az idei évben tényleg megtalálhatod a nagy őt. Mutatunk néhány hasznos tippet, ami jól jöhet, ha szeretnéd boldog kapcsolatban zárni az évet.

Az online randiapplikációk korában nem ritka, hogy akár hetente több randira is elhívnak.

De végiggondoltad már, hogy mi lehet az oka, hogy ennek ellenére sem találod meg azt, akire igazán vágysz?

Sokan abba a hibába esnek, hogy saját magukat nem vetik önvizsgálat alá, csupán kritizálják azokat, akikkel összehozza őket a sors és így – ágról ágra szállva – sokáig egyedül maradnak, mintha senki sem lenne elég jó nekik.

Pedig biztosan van a kiszemeltek között valaki, akivel remekül érezhetnéd magad, csak szokj le arról, hogy mindig a másikban keresed a hibát.

Az önreflexió néha fájdalmas folyamat, de szükséges ahhoz, hogy rájöjjünk, mire is vágyunk igazán.

Mindannyiunknak van érzelmi poggyásza, amelyben magunkkal hurcoljuk az egész életünk és elmúlt kapcsolataink minden fájdalmát, csalódását és örömét is.

Ha a korábbi kapcsolataink kudarcait, esetleg hibáit nem tudjuk magunk mögött hagyni, akkor mindent rá fogunk vetíteni a következő emberre, aki megérinti a szívünket.

Ha úgy érzed, hogy nem tudsz segítség nélkül megszabadulni a múlt rossz emlékeitől, akkor egy rövid távú terápia sokat segíthet, de ha magad szeretnéd megoldani a dolgaidat, csak vegyél egy füzetet és írj egy-egy levelet mindenkinek, aki valaha megbántott.

Ne fogd vissza magad, nem kell finomkodnod, hiszen az illető talán sosem fogja olvasni, te viszont végre megszabadulhatsz a magaddal cipelt poggyásztól.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv