5+1 szuper otthoni randi ötlet, miután a gyerekek már elaludtak

Stumpf Bea
Írta: ,
5+1 szuper otthoni randi ötlet, miután a gyerekek már elaludtak

Kép forrása: India Earl Photography

A gyerekek már lefeküdtek, de nem szeretnétek bébiszitterre költeni, így inkább otthon maradtok? Vagy egyszerűen csak nincs kedvetek kimozdulni, de mégis jó lenne valamit közösen csinálni? Hoztunk nektek néhány ötletet, amellyel randi hangulatot teremthettek akár a nappaliban is!

Tematikus estek Kép forrása: oncewed.com

A főzést és a filmnézést felfűzhetitek egy általatok választott témára, ami lehet egy ország, egy régi korszak vagy egy konkrét filmes világ, a lényeg innentől kezdve már csak az, hogy mindennek az adott tematikához kell kötődnie.

Például, ha imádjátok Olaszországot, akkor tegyétek be a Dolce Vitát, süssetek pizzát, majd nézzétek meg a családi fotóalbumot az olaszországi nyaralásaitokról, és akár tervezzétek meg a következőt!

Kényeztető órák Kép forrása: frontgate.com

Ritka, hogy a sok-sok teendő mellett magadra is jut egy kis időd, és ez persze hatványozottan igaz, ha már gyereked is van. Ezt a randiestét kihasználhatjátok erre is, hiszen ahhoz, hogy egymást kényeztessétek, nem kell elmenni egy luxusszállodába vagy egy nyaralásra, otthon is minden adott ehhez.

Kezdjétek azzal, hogy a fürdőt spa környezetté alakítjátok, azaz gyertyákkal, illóolajokkal és zenével relax hangulatot varázsoltok, majd vigyetek be magatokkal egy kis bort és néhány falatkát. Masszírozzátok egymást, és csak lazítsatok!