5 dolog, ami szinte nullára csökkenti a megcsalás esélyét

Szirák Viki
Írta: ,

Amikor egy kapcsolat kezdetét veszi, biztosak vagyunk benne, hogy párunk sosem lépne félre. A nagy szerelem, a rózsaszín köd csodálatos érzés, de sajnos sok esetben nem tart örökké; épp ezért nem árt, ha tisztában vagy az alábbi 5 dologgal, ami a megcsalás esélyét szinte nullára csökkenti!

Nőként szükséged van arra, hogy a párod valóban megbecsüljön téged, és az évek múlásával ne vegye magától értetődőnek a jelenlétedet.

Ezért van az, hogy nekünk figyelemre, ölelésekre, kedves gesztusokra, és hébe-hóba egy kis meglepetésre van szükségünk.

Szakértők szerint ha ezt megkapjuk a párunktól, biztonságban érezzük magunkat, és eszünkbe sem jut félrekacsintani.

A pasiknál egy kicsit más a helyzet. Persze ők is igénylik az érzelmeket, de ami elengedhetetlen számukra, az a szexuális együttlét.

A férfiasságukban sokat számít, hogy a párjuk mennyire nyitott erre, és ha gyakori elutasítást kapnak, azzal csökken az önbizalmuk, és úgy érzik, nem becsülik meg őket. Ennek hiánya nagyon gyakran vezet megcsaláshoz.

Te is utálod, ha beszélsz a pasidhoz, ő pedig láthatóan oda sem figyel, igaz?

Ezzel nagyon sokan vannak még így, szakértők szerint ugyanis a nőknek nagyon fontos, hogy a párjuk meghallgassa őket, és reagáljon is arra, amit mondanak.

Ezért Willard F. Harley szerint ahhoz, hogy a nők jól érezzék magukat, hetente 15 órányi figyelemre van szükségük a pasijuktól, vagyis kicsivel több mint 2 órára naponta.

A férfiak ezzel szemben igénylik, hogy a saját hobbijaiknak is hódolhassanak, és fontos számukra, hogy a párjuk ebben partner legyen, és téged is érdekeljen az ő szórakozása.

A férfiaknak fontos, hogy a barátnőjük egyúttal jó társaság is legyen, és néha haverként tekinthessenek rá.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!