A modern párkapcsolat lépcsőfokai – A mai fiatalok ezt mind meg is tapasztalják

Szirák Viki
Írta: ,
A modern párkapcsolat lépcsőfokai – A mai fiatalok ezt mind meg is tapasztalják

Kép forrása: shutterstock

A párkapcsolatok világa jelentős változáson ment keresztül az elmúlt évtizedekben: míg a szüleidtől és nagyszüleidtől gyakran hallod, hogy ők voltak egymásnak az elsők, és hamar össze is házasodtak, addig a modern világban már egészen más lépcsőfokokon mennek keresztül azok, akik randizgatni kezdenek egymással. Mindenki nehezebben dönti el, mit szeretne a másiktól, ezért aztán többféle kapcsolat is kialakulhat köztetek.

Ez az a pont, amire valójában mindenki vágyik.

Amikor a kételyek megszűnnek, és végre kimondjátok mind a ketten, hogy szeretitek egymást, és együtt akartok lenni, hivatalosan.

Innentől kezdve fokozatosan elindulhattok a mérföldkövek felé: az első évforduló, az összeköltözés, eljegyzés, és így tovább, miközben együtt tervezitek a jövőtöket.

Azonban tudnod kell, hogy az egészséges párkapcsolat ismérve, hogy képes vagy a pasid nélkül, függetlenül is megállni a lábadon, és nem érzed úgy, hogy minden boldogságod tőle függ!

Van az a helyzet, amikor még csak beszélgettek egymással a neten, és egy, maximum kettő laza randitok volt.

Ilyenkor még annyira kezdeti szakaszról beszélünk, hogy sokan úgy érzik, nyugodt szívvel ismerkedhetnek másokkal is, hiszen nincsenek még lefixált kötöttségek.

Ez általában azoknál bevett szokás, akik nem annyira vannak oda a másik félért, ezért nyitva hagyják a lehetőségeket, ha esetleg valaki más felkeltené az érdeklődésüket.

Az online randizás időszakában ez kimondottan gyakori, hiszen mindössze egyetlen kattintásra vagy attól, hogy valaki mással is ismerkedni kezdj.

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!