A megcsalás 5 módja, amire eddig nem is gondoltál

Kovács Andrea
Írta: ,
A megcsalás 5 módja, amire eddig nem is gondoltál

Bár egyértelműnek tűnik, mi számít megcsalásnak, sokféle vélemény létezik róla. Még mielőtt azt hinnéd, hogy a csók és az aktus közötti intervallumot fogjuk kivesézni, csak szólunk: összeállításunkban nem a testiségé lesz a főszerep. Ezért is lehetnek a következő hűtlenségi formák meglepőek!

Túl lelkes tetszésnyilvánítás

Előfordulhat, hogy a kedvesed kolléganője fantasztikus frizurával jelent meg reggel, amiért egy bókot igazán megérdemelt. Vagy éppen a te munkatársad segített kinyitni az ásványvizes üveget, így nem hagyhattad szó nélkül, mekkora a bicepsze

Az okkal elhangzó, velős és spontán tetszésnyilvánítással semmi gond, hiszen mindannyian emberek vagyunk. Egymásnak viszont tartoztok annyival, hogy csak olyat mondjatok másoknak, ami semmi félreértésre nem ad okot
 
Semmi ciki nincs abban, ha nyíltan megmondod a párodnak, hogy zavar téged, ha megdicsér más nőket – sokkal durvább, amikor minden előzmény nélkül hisztizni kezdesz.
+1 Ha a bizalom megromlott
Nyilvánvaló, hogy a kapcsolatotok csak akkor működhet, ha kölcsönösen megbíztok egymásban
 
Ha valamiért ezt most nem érzed százszázalékosnak, beszélnetek kell! A kommunikáció az egyetlen módja annak, hogy tisztázzátok a problémákat. 
 
Amennyiben nagyobb a baj, vagy valamiért úgy érzed, a kedvesed nem hallgat meg, vesd fel a párterápia lehetőségét – ami ma már messze nem a hollywoodi filmekben látott luxus, hanem könnyen elérhető valóság!
 
Tudsz olyan magatartásformáról, amit a társadalom nem biztos, hogy megcsalásként értékel, te viszont igen? Oszd meg kommentben!

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!