Lehengerlő női stílusjegyek, amik azonnal feltűnnek a férfiaknak is!

Írta: ,

Arról már írtunk korábban, hogy mik azok a dolgok, amiket a srácok jó eséllyel nem szeretnek egy nőn, arról azonban kevés szó esett, hogy mégis mik azok a stílusjegyek, amiket nem hogy megnézek a srácok, de azonnal le is veszi őket a lábukról. A következőkben azokat a női stílusjegyeket szettük csokorba, amik szinte azonnal feltűnnek a férfiaknak és jó eséllyel jó benyomást is tesznek rájuk. Lehet, hogy klisék vagy sztereotípiák, de a tapasztalat ezt mutatja.

1/6 A smink

Kár tagadni, a srácok igenis észreveszik, ha ki vagy sminkelve, legfeljebb máshogy dekódolják a látottakat.

Szerintük ugyanis a sminkeléssel nincsen semmi probléma, a gond a túlzásoknál kezdődik.

Ha azonban az arcod üde és természetességet sugall, akkor szinte biztos, hogy azonnal felkelted egy srác érdeklődését.

A túl sok smink, az előnytelen műszempilla, azonban taszító lehet egy férfi számára, éppen ezért a fő irány a természetesség.

2/6 A mosoly

A helyzet az, hogy a fiúk imádják a vidám csajokat, azokat, akiknek helyén van a humoruk és képesek szívből nevetni.

Nem hiába mondják, hogy a mosoly a vonzalom egyik alappillére a férfiak szemében.

A férfiak sokkal inkább kedvelik azokat a lányokat, akiknek fülig ér a szájuk, ráadásul egy mosolygós nő mellett, ők is sokkal inkább férfinak érezhetik magukat.

3/6 Lábas kérdés

Talán ez egyáltalán nem meglepő, de a srácok bizony rendre szeretik megcsodálni a női lábakat.

A lábak pedig nem csupán a vizuális hatáshoz járulnak hozzá, hanem erőteljesen befolyásolhatják azt is, hogy milyen lesz az adott hölgyről kialakult kép.

Ez egyáltalán nem tudatos, de például az is sokat számít a férfiaknak, hogy miként is sétál az adott hölgy.

4/6 A szemek

A szem mindent elárul. Ha őszinte és kedves a tekinteted, a szemek képesek magával ragadni az ellenkező nemet.

Biztos volt már úgy, hogy pusztán a tekinteteddel zavarba tudtál ejteni valakit. Őszintén: nem fantasztikus érzés?

Bátran használd ezt az annyira nyilvánvaló, mégis titkos fegyvered. Merd vállalni az érzéseidet, amiket a tekinteteddel tükrözhetsz a leginkább!

5/6 Öltözködés

Igen, igen a srácok gyakran azt mondják, hogy abszolút nem veszik észre, ha új ruhát öltünk, de azt azonnal, ha ízléses és harmonikus az összhatás rajtad.

Nagyon szeretik, ha egy nő titokzatos, ezt pedig jó eséllyel az öltözködéseddel tudod elérni. Mutass is valamit és ne is, mindezt pedig szépérzékkel tedd!

A kiegészítők, a cipők, a karórák és a ruhák mind-mind az életmódodról és persze az esztétikai érzékedről tanúskodnak, éppen ezért szinte biztos, hogy a srácok felfigyelnek rá, ha szépet látnak.

6/6 Az önbizalom

Ez nem is kérdés: a srácokat sokkal jobban le tudja hengerelni egy olyan nő, aki tisztában van a saját értékeivel és nagyon jól tudja, hogy ki is ő valójában.

A férfiak rengeteg mindent megnéznek rajtunk, ám az szinte biztos, hogy az összképen rengeteget dob, ha azt látják, rendben vagyunk magunkkal.

Az egészséges önbizalom az egyik legnagyobb csáberő, amit egy nő viselhet, hiszen vehetsz te fel szép ruhát, lehet tökéletes a sminked, ha csak a sarokban szeretsz kuporogni.

Fel a fejjel, azt hidd el, imádják!