Nem mindig jó jel, ha túl lehengerlő egy férfi – Ezekre érdemes odafigyelned!

R. Szabó Zsuzsa
Írta: ,

A karizmatikus, öntudatos férfiak megnyerőek, vonzóak. Tisztában vannak az adottságaikkal, sziporkáznak, uralják a szituációt. De vigyázz, mert némelyikük csak a saját hiúságát legyezgeti és önigazolást keres! Légy résen – ezekre érdemes nagyon odafigyelned!

Az egészséges önbizalom, a határozott fellépés nagyon szexi.

Az önmaga erényeivel tisztában lévő, kezdeményező férfi jó benyomást kelt a nőkben, mert erőt és biztonságot sugároz, magabiztossága azt sugallja, hogy jól boldogul az életben.

A lehengerlő stílus azonban túl felületes hozzáállást is leplezhet.

Könnyen beleeshetsz abba a hibába, hogy elvarázsolódsz a lehengerlő stílusú pasi dumájától, tekintetétől. Nem nézel a felszín mögé, mert különlegesnek érzed magad, hogy kitüntetett a figyelmével.

Élvezed, hogy veled foglalkozik.

De figyelj a részletekre, nézz a bájos kinézet mögé! Azok a férfiak, akik egészséges önbizalommal vannak megáldva, nagyon is vonzóak tudnak lenni, ám résen kell lenned, ha a beszélgetés során gyakori a saját érdemeik emlegetése. Hamar világossá válhat, hogy kerülik a mélyebb, rázósabb, bensőségesebb témákat.

Nyilván egy bizonyos idő után várható csak el a megnyílás, de figyeld meg, hogy egyáltalán akar-e valamit megvillantani az értékrendjéből, jövőképéből!

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv