A legőrültebb dolog, amit az exem a szakítás után csinált – Igaz történetek

Bolla Gitta
Írta: ,
A legőrültebb dolog, amit az exem a szakítás után csinált – Igaz történetek

Mindenki máshogy éli meg, ha vége a szerelemnek, ebből pedig olykor különös történetek születnek. Olvasóinkat meséltek arról, az exük hogyan próbálta visszaszerezni őket szakítás után.

Anikó (36), PR-os Kép forrása: weheartit.com

„Keresztülmentem egy elég csúnya szakításon, sok veszekedés után mondtuk ki, hogy vége. A párom volt az, aki furcsán kezdett el viselkedni, úgy éreztem, már nem szeret. Viszonylag gyorsan elköltöztem tőle, rendbe szedtem az életemet, de neki nem ment ilyen könnyen.

Folyamatosan hívogatott, megjelent az albérletemnél, nem hagyott békén. Egy elkeseredett pillanatában pedig átküldött egy chat screenshotot arról, ahogy egy másik nővel megbeszéli, mikor szexelnek már újra, és mennyire odavannak egymásért. Tette mindezt azért, hogy lássam, milyen kapós a nőknél. A dátum is látszódott, ez még a kapcsolatunk alatt történt. Iszonyúan fájt, és nem értettem, miért nem tudta szépen lezárni, miért kellett belém rúgnia még egyet. Mindegy, legalább még biztosabb lett, hogy jó döntés volt a szakítás.”

Móni (29), tolmács Kép forrása: howheasked.com

„Amikor szakítottam a volt párommal, akivel 20 és 26 éves korom között voltam együtt, mindketten nagyon elkenődtünk. Mi voltunk egymás nagy szerelmei (a mai napig így emlékszem rá), de ellaposodott a dolog.

Nem volt megcsalás, ordítozás vagy ilyesmi, de éreztük, hogy vége. Hónapokba telt, mire ki tudtuk mondani, és utána is sokat sóvárogtunk egymás után, ha épp nagyon magányosnak éreztük magunkat.

Ő még nehezebben viselte, mint én. 2 hónappal később megjelent nálam egy gyűrűvel, és megkérte a kezem. Bár nemet kellett mondanom, és sokat sírtunk utána, ez csak egy utolsó meggondolatlan kapálózás volt a részéről. Azóta jó barátok lettünk, és már nevetünk ezen.”

Fókuszban

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!

Innen tudhatod, hogy jó sportcipőt vásároltál a gyereknek

A jó sportszereken és sportruházaton több múlik, mint gondolnád!