5 dolog, amivel minden pár megküzd egy komoly kapcsolatban

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Bár az éveken átívelő szerelmek valóban csodálatosak és csaknem mindenki vágyik arra, hogy aktív részese lehessen egy ilyen élménynek, a nehézségek a házasságból, élettársi kapcsolatokból sem hiányoznak. De mégis milyen gondokkal kell majd szembenéznetek az idő előrehaladtával?

Laposabb együttlétek Kép forrása: junebugweddings.com

Ha még a kapcsolatotok elején jártok, és tényleg egymásnak teremtett titeket az ég, akkor most egész biztosan elképzelhetetlennek tartod azt, hogy valaha ez meg fog változni. Pedig sajnos az évek, évtizedek előrehaladtával egyenesen kivédhetetlen, hogy ezekre a természetes átalakulásokra sor kerüljön, ugyanis óhatatlanul rutinszerűvé válnak az összebújásaitok. Az ok igazán egyszerű: pontosan kitapasztaljátok, a másiknak hogyan a legjobb, és rendszeresen azt ismételgetitek, ami azonban kicsit unalmas lesz, hiába „hatékony”.

Megoldás: Idővel térjetek vissza azokhoz a rutinokhoz, amiket anno elvetettetek! Talán a kapcsolatotok elején nem voltak izgalmasak, de azóta változtatok mindketten, és már az apró módosítások is új színt vihetnek a kapcsolatotokba.

Hétköznapi viták Kép forrása: viralnova.com

Ezeknek a vitáknak nincs konkrét, vagy végleges következménnyel járó okuk, de gondoskodnak a rossz hangulatról, ami hosszútávon viszont már eredményezhet negatívabb végkifejletet. Az idő előrehaladtával a sok apróság is rendkívül bosszantó, és ami rosszabb, fárasztó tud lenni.

Tipikus pl., hogy úgy érzed, minden házi munka rád hárul, mert a másik feled még arra sem képes, hogy betegye a mosogatóba a piszkos tányért. Persze minden kapcsolat más, így a bosszúságok alapja is eltérő lehet.

Megoldás: Teljesen feleslegesen változol át házisárkánnyá, jóval hatásosabb, ha kéred a változtatást. Lehet, hogy nem egyszer, nem is kétszer kell ezt megtenned, de hosszútávon jóval több eredményt érsz el, ha a lelkiismeretére hatsz, és normálisan beszélsz vele.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019