Ne dőlj be: 7 kifogás, amit csak akkor mond, ha nem akar komoly kapcsolatot

Zabolai Margit
Írta: ,
Ne dőlj be: 7 kifogás, amit csak akkor mond, ha nem akar komoly kapcsolatot

Nem minden bimbózó románcból lesz hevesen lángoló szerelem, és ez így is van rendjén. A laza kapcsolat nem feltétlenül fordul komolyra, és ha ez mindkettőtöknek megfelel így, nincs min töprengened. Ha azonban te már készen állnál arra, hogy tovább lépjetek, a férfi azonban halogat és hárít, érdemes elgondolkodni rajta, van-e értelme várni rá. Ha az alábbi kifogásokkal kábít, biztosan nincs, mert valószínűleg soha nem jön el nála a pillanat, amikor ő is komolyabb érzelmeket táplálna irántad.

„Most a karrieremre koncentrálok.”

Ez teljesen érthető, valószínűleg te sem szeretnél egy olyan férfi mellett kikötni, akinek se jövőképe, se egzisztenciája.

De ki mondta, hogy a munka és a szerelem nem fér meg egymás mellett?

Te talán felmondtál a munkahelyeden, amikor úgy döntöttél, hogy komolyabbra szeretnéd fordítani a viszonyotokat? A karrierépítés kényelmes és elegáns kifogás, de mégis csak kifogás. Ahogy mondani szokás, ami igazán fontos, arra talál időt az ember.

„Éppen egy kapcsolat végén vagyok.”

Szakítani nem könnyű, ezt senki nem állítja, de időben pontosan annyit tesz ki egy 5 éves szerelem lezárása, mint egy pár hónapos viszonyé: egy, azaz egy beszélgetés.

A döntés meghozatala persze érlelődhet néhány hétig, de ha közben már feléd kacsintgat, akkor valószínűleg úgysem lenne visszaút.

Ennek a kapcsolatnak már befellegzett, csak a férfi számára kényelmesebb megoldás egyszerre két vasat tartani a tűzbe. Ha igazán fontos lennél neki, nem húzná az időt.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató