Hogyan fogja a kezed? Ezzel az egyszerű gesztussal elárulja, milyen a párkapcsolatotok

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Egy kézfogás szinte mindent elmond az emberről: nem véletlen, hogy bemutatkozás után van, aki szimpatikus, van, aki félelmet kelt és van, aki túlságosan gyengének tűnik. De mi a helyzet a párkapcsolatokkal? Talán idáig nem gondoltál rá, de sokat elmond a szerelmetekről, hogyan fogjátok a másik kezét.

Ha a szorítás nem rossz jel Kép forrása: jacobyphotoanddesign.com

Nem minden esetben rossz jel, ha a párod szorítja a kezedet. Ez történhet izgalmában is, pl. amikor még nem vagytok túl régóta együtt, és zavarában nem tudja kordában tartani az erejét.

Mindez idővel rendeződni fog, és megtaláljátok azt a kézfogást, ami mindkettőtök számára kényelmes lesz.

Nem rossz jel a szorítás akkor sem, ha közben gyengéden magához húz, esetleg a másik kezével is megfogja a kezedet. Ez a szoros kötődésre, erős ragaszkodásra utal – persze csak akkor mondhatjuk, hogy egészséges keretek között, ha ez neked nem okoz semmilyen szinten kényelmetlenséget.

Mindig az ragaszkodik jobban, aki erősebben szorít, hiszen a teste így közvetíti a birtoklás iránti vágyat, a másik megtartására vonatkozó igényt.

Kinek a keze van elöl? Kép forrása: hu.pinterest.com

Ha a klasszikus kézfogás jellemző rátok, akkor minden bizonnyal teljes harmóniában éltek egymással. Rendben van köztetek a kémia, nyugalomban éltek, ám mégis inkább a biztonság és a ragaszkodás az, ami jellemző rátok, semmint az őrült szenvedély.

Azon minden bizonnyal túl vagytok már, de ez az idő múlásával így is van rendjén!

Ugyanakkor árulkodik rólatok, melyikőtök keze van elöl. Amennyiben a párodé, úgy ő védelmez, óv és támogat téged, de ezért cserébe elvárja, hogy ő lehessen a nagybetűs férfi. Minden bizonnyal erős, domináns alkat, aki szeret irányítani

Ha pont fordítva fogjátok egymás kezét, akkor te vagy az irányító fél, míg, ha felváltva, egyenlő arányban oszlik el köztetek minden, egyikőtök sem érzi úgy, hogy vezetnie kellene a másikat.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?