A köztünk lévő űr: hogyan kerüljünk újra közel egymáshoz a kapcsolatban?

Pölz Kitti
Írta: ,

Ha egy szerelmi kapcsolat felett eljár az idő, borzasztóan nehéz visszahozni azokat a régmúlt, romantikus pillanatokat – valljuk be, sokkal könnyebb este bekapcsolni a tévét és a kajarendelést választani, mint összekapni magunkat egy fáradt nap után és elmenni randizni... Pedig igenis energiát kell fektetni a kapcsolatokba, ezt mindenki tudja.

Vannak azok a bizonyos időszakok, amikor a pár tagjai eltávolodnak egymástól – ezt sajnos okozhatja szinte bármi az új munkahelytől egy harmadik személy érkezéséig, egy azonban biztos: ha érzed, hogy a szerelmed egyre messzebb kerül tőled, még időben cselekedned kell, hogy visszakaphasd a kapcsolat alapját képező érzelmi köteléket. Szerencsére rengeteg lehetőséged van csökkenteni a köztetek tátongó űrt – íme pár tipp, hogy újra érezhesd a párod szerelmét!

Nem kell azonnal kidobnod, de néha muszáj kiiktatnod a tévét az életetekből, hogy visszatérhessen a helyére a romantika – persze tök jó dolog együtt filmezni, de ha mindig szól valami a háttérben, sosem fogtok teljesen egymásra figyelni.

Fogadjátok meg, hogy ezentúl vacsi közben inkább beszélgettek!

Figyeld meg: a kezdeti furcsa érzés után sokkal közelebb érzed majd magad a párodhoz.

Tudtad, hogy az ajkak legalább 200-szor érzékenyebbek, mint az ujjbegyeid?

Ha szeretnéd visszacsábítani a romantikát az ágyba is, egyszerűen figyelj arra, hogy többször csókoljátok meg egymást. 

A hatás garantált!

Vagyaim.hu

Fókuszban

5 dolog, amit tenned kell, amikor hurutosan köhögsz

Hogyan „kozmetikázzuk” meg egyedül a kutyusunkat? 5 lépéses útmutató