5 egyszerű módszer, hogy hamar tönkretegyél egy tökéletes kapcsolatot

Zabolai Margit
Írta: ,

Emlékszel még a Hogyan veszítsünk el egy pasit 10 nap alatt? című filmre? Most némileg komolyabbra fordítjuk a szót, de a téma marad! Dr. Susan Krauss Whitbourne pszichológus szerint az alábbi öt viselkedésmód például garantáltan ahhoz vezet, hogy a legtökéletesebbnek látszó párkapcsolat is zátonyra fut.

Nyomás Kép forrása: nenetus/depositphotos.com

Jó esetben az ember fejlődik. Jó esetben egy kapcsolatban is mindenki fejlődik, tanul, előnyére változik, de a pszichológus szerint, ha azt várod a partneredtől, hogy a te standardodhoz, elvárásaidhoz fog felnőni ahelyett, hogy a saját magával szemben támasztott elvárásoknak igyekezne megfelelni, akkor az csak csalódottságot és keserűséget szül.

Ha az elképzeléseid arról, hogy a párodnak mit kellene tennie, vagy milyennek kellene lennie, nagyon mások, mint amiket ő vár el saját magától, akkor lehet, hogy egy ideig megpróbál majd megfelelni neked, de hosszú távon ez mindenképpen konfliktushoz fog vezetni.

Bizalmatlanság Kép forrása: nenetus/depositphotos.com

Az ember társas lény, akinek szüksége van arra, hogy a partnerében megbízhasson, támaszkodhasson rá, és tudja, hogy ha szüksége van rá, akkor mellette lesz.

Egy hosszú távú kapcsolatban muszáj kiépíteni ezt a belső, érzelmi szintű kötődést is, ami garantálja, hogy mindkét fél tudja, hogy megmutathatja a betegségeit a másiknak, egy hiba, egy bukás vagy egy betegség esetén sem múlik el a varázs.

Ha valaki falakat emel maga köré, és nem adja meg ezt az érzelmi stabilitást, nem engedi, hogy ő, vagy a párja sebezhetőnek látszódjon, akkor kicsi az esély arra, hogy hosszú távon is boldogok tudnak lenni egymás mellett.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019