5 jel, hogy a pasid hamarosan megkéri a kezedet

Írta: ,

Egy ideje már vágysz rá, hogy a szerelmed megkérje a kezedet, hiszen biztos vagy abban, hogy vele akarod leélni az életedet, de ő még mindig nem tette fel a nagy kérdést? Ne búslakodj. Ezek a jelek elárulják, hogy valójában már nem kell sokat várnod!

Alig költ valamire Kép forrása: Instagram, @lolo_evers

1/6 Alig költ valamire

Minden férfi szeretné lenyűgözni a szerelmét a gyűrűvel, amivel felteszi a nagy kérdést, és egy különleges darab bizony nem két fillér.

Ha a barátod az utóbbi időben feltűnően alig költ bármire, és csak a legfontosabb kiadásokat engedi meg magának, az egy jel lehet arra nézve, hogy valami igazán nagy dolog miatt spórol.

Például, ha a haverjai épp most terveztek be egy olaszországi kiruccanást, és ő valami mondvacsinált ürügyre hivatkozva nem tartott velük, azt is érdemes alaposabban megvizsgálni! :)

Veled tervezi a jövőjét Kép forrása: weddingforward.com

2/6 Veled tervezi a jövőjét

Már együtt vagytok nagyjából több, mint két éve, és időről-időre felmerülnek olyan témák, amikor a lehető legtermészetesebben beszéltek arról, mi lesz majd, ha gyerekeitek lesznek, ha idősek lesztek...

Sosem mondott olyat, hogy nem akar megházasodni, és talán már az is előjött, hogy az esküvőről beszélgettek.

Sok esküvőre jártok Kép forrása: laurenapelphoto.com

3/6 Sok esküvőre jártok

Ha abban a korban vagytok, hogy minden ismerősötök éppen házasodik, és tényleg úgy érzitek, hogy együtt maradtok örökre, akkor biztosan megcsapta már őt is a házasodás szele.

Ha igazán szeretitek egymást, akkor ezek nagyon inspirálóan hatnak rá!

Ráadásul, ha minden haverja férj vagy vőlegény már, biztosan felmerül a kérdés a részükről is, hogy mit tervez a kapcsolatotokkal.

Nem lepődik meg, ha érdeklődnek Kép forrása: bridalmusings.com

4/6 Nem lepődik meg, ha érdeklődnek

Amikor valamelyik rokon rákérdez, mikor lesz már a lagzitok, nem háborodik fel, nem jön zavarba, csak egyszerűen válaszol, hogy hamarosan.

Nem idegesítik ezek a kérdések, hiszen el akar venni téged a közeljövőben.

(Azért az jobb, ha te viszont nem érdeklődsz afelől, hogy pontosan mikor.)

A facebook mindent elárul! Kép forrása: shaneco.com

5/6 A facebook mindent elárul!

Amikor a telefonján éppen végiggörgeti a Facebook falát, a szemed sarkából figyelj.

Ugye, észrevetted már, hogy neked is mindig olyan hirdetéseket dob fel az oldal, amilyen témában egyébként is nézelődtél az utóbbi időben?

Na, ezzel a pasid is így van: ha legalább egy eljegyzési gyűrűs hirdetés felbukkan ott, biztos lehetsz benne, hogy már foglalkoztatja a téma, csak idő kell, hogy maximálisan elszánja magát a cselekvésre is!

6/6 Akkor se búsulj, ha nincsenek jelek

Tudod, attól még, hogy benned már megtörtént az elhatározás, nem biztos, hogy ő is eljutott erre a pontra. Ez nem azt jelenti, hogy nem szeret, vagy nem akarja, hogy egyszer a felesége legyél, csak azt, hogy egy ilyen döntést nehezen hoz meg. Ha ettől függetlenül mindenben támogat, melletted áll, szeretve és biztonságban érzed magad vele, akkor már elkötelezte magát melletted, csak még a házasság gondolata nem érett meg a fejében.

Neki az a fontos, hogy veled legyen, és ez valójában gyűrű nélkül is így van! Ne erőltesd rá a dolgot, mert amit nem akar magától megtenni, hanem csak azért, mert kierőszakolod, abba nem tudja szívét-lelkét beleadni. Hagyd, hogy ő jusson el odáig, és úgy tegye meg, ahogy ő szeretné.