5 jel, hogy az exed még nincs túl rajtad - Csak úgy tesz

Szirák Viki
Írta: ,

A szakítást mindenki máshogy dolgozza fel, de egy dolgot biztosan te is tudni szeretnél: vajon a volt párod továbblépett már? A kérdés minden ember fejében megfordul a kapcsolat lezárása után, ha pedig te is ebben a cipőben jársz, fontos tisztában lenned az alábbiakkal. Ha ugyanis ezek igazak az exedre, még biztosan nem hevert ki téged!

Sokan azt gondolják, ha szakítás után az exük máris új kapcsolatban van, biztosan kiheverte az előzőt. De ez nem feltétlenül van így!

Valójában azok az emberek, akik egy kapcsolat végét követően máris fejest ugranak a következőbe, egyáltalán nem azért teszik, mert túl vannak az exükön.

Valójában épp az ellenkezője igaz! Ilyenkor úgy próbálják meg feldolgozni a csalódást és a szívfájdalmat, hogy egy másik személlyel vigasztalódnak, és igyekeznek vele betölteni az űrt.

De egy ilyen kapcsolat mindig csak ideig-óráig tart ki, hiszen az intimitás és a biztonság nincs jelen benne. Amennyiben a szakítás után rövid idővel a volt párod máris új kapcsolatban van, biztos, hogy nincs még túl rajtad!

Szakértők szerint egy szakítást követően az emberek gyakran úgy próbálnak kompenzálni, hogy az exük totál ellentétével kezdenek ismerkedni.

Például ha te olyan típus vagy, aki imád kirándulni, sokat utazgatsz és szívesen próbálsz ki új dolgokat, meglehet, hogy a volt párod a kapcsolatotokból kilépve egy olyan személlyel jön össze, aki inkább szeret otthon ülni, és az ismeretlen dolgoknak nem szívesen ad esélyt.

Ebben az esetben is az a helyzet, mint az előző pontban: igazából még nem hevert ki téged, de az új kapcsolata figyelemelterelésként működő lehet számára.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba