Mit tegyél, ha foglalt pasi tetszett meg, és te sem vagy közömbös számára?

Írta: ,

Talán veled is előfordult már, hogy olyan férfi közeledett feléd, aki – elvileg – párkapcsolatban élt. Lehet, hogy ez nem derült ki az ismerkedés során, de az is megeshet, hogy nem titkolta: van valakije. De mit tehetsz akkor, ha ez az illető számodra sem közömbös?

Fontos kérdések, amiket tisztázz magadban Kép forrása: c0uplesphotos.tumblr.com

Mielőtt bármire is részletesen kitérnénk, meg kell válaszolnod magadnak néhány kérdést.

Ilyen pl. az, hogy kellően régóta ismeritek egymást ahhoz, hogy kimondhasd, valóban komoly a „barátságotok”? Mondhatjuk, hogy már részét képezitek a másik életének?

Próbáltok minél több időt együtt tölteni? Sikerült egymásra hangolódnotok lelkileg?

Az, ami köztetek van, csak most kezdődött, vagy már hosszú hetek, hónapok óta tart? Nagy esélyt látsz rá, hogy megromlott a kapcsolata, és szakítani fog a barátnőjével? Ha túlnyomó részt igennel válaszoltál, akkor van esély arra, hogy közösen új életet kezdhessetek, és egy párt alkossatok, de ha nem, jobban jársz, ha minél előbb visszavonulót fújsz.

 

Amennyiben őszinte voltál magaddal, és a válaszok inkább nemlegesek, akkor ez minden bizonnyal csak egy fellángolás a férfi részéről.

Tetszel neki, vonzódik hozzád (tehát valószínű, hogy nem tökéletes a kapcsolata), de annyira mégsem akar téged, hogy szakítson.

Ha beadod a derekadat, jó eséllyel csak egyéjszakás kaland leszel, és minden pontosan ugyanígy folytatódik tovább. Persze nem kizárt, hogy így közelebb kerülhettek egymáshoz, mert sajnos sokan csak akkor lépnek ki a meglévő kapcsolatukból, ha már biztosan megvan a következő jelöltjük.

Nyilván nem ez lenne a dolgok helyes menete, de vannak, akik csak párkapcsolatban tudják elképzelni az életüket, és nagyon tartanak attól, hogy egyedül, magukra utalva maradnak.