5 dolog, amit minden férfi remél a párkapcsolatától

Írta: ,

„Én csak azt akarom, hogy szeressen, és elfogadjon olyannak, amilyen vagyok!” – vágják rá a nők, amikor megkérdezik tőlük, mit várnak el egy párkapcsolattól. Most John Kim publicistától, tehát egy pasi tollából gyűjtöttük össze, milyen igények merülnek fel a másik oldalról…

Szuperhős-érzés

Nem akar Superman jelmezbe bújni, s kívül hordani az alsónadrágját.

De az nincs ellenére, ha olyan erőt látsz benne, amivel lazán átugorhatja a toronyházakat, és fél kézzel megfoghatja a felé száguldó puskagolyókat.

Sőt: olyat, amivel két karjába vehet téged, hogy megmentsen, amikor a világvége lecsap.

Tisztában vannak vele, hogy az ő feladatuk elérni ezt a fajta csodálattal vegyült bizalmat, ám nem restek tenni érte, ha látják, hogy erre nyitott vagy.

Olyan nőre van szükségük, aki megteremti számukra a hátteret, amelyben legyőzhetetlennek érzik magukat.

Cserébe pedig felajánlják neked a tudatot, hogy te vagy a világ legtökéletesebb nője. 

Elfogadás Kép forrása: shopify.com

Los Angeles-ben új pólófelirat hódít: „Love Me Anyways”, azaz „Szeress így is”.

Noha a koncepció eredetileg a nők saját testükkel kapcsolatos ellenérzéseit hivatott oldani, a férfiak nem restek bevallani, hogy nekik ugyancsak jól jönne egy hasonló kezdeményezés – még ha kicsit más megfontolásból is.

Mert akkor is szeretni kell őket, ha úgy pakolnak be a mosogatógépbe, mint egy ügyetlen ötéves, ha nem hajtják le maguk után a vécéülőkét, ha túl racionálisan gondolkodnak, és ha elfelejtik, amire már ezerszer megkérted őket.

Igazából minden emberi lény feltétel nélküli szeretetre és elfogadásra vágyik, ami által még jobbá tud válni.