Ezért találod meg nehezen a Nagy Őt, ha intelligens vagy

Szabó Erzsébet
Írta: ,

A Nagy Őt csak kevesen találják meg varázsütésszerűen, általában sokévnyi próbálkozást, jó néhány csalódást és lemondást követően lelünk csak rá életünk párjára. Gyakran a körülmények sem segítenek túl sokat, és még nehezebb a helyzeted akkor, ha az átlagosnál intelligensebb vagy. De vajon miért?

Inkább egyedül vagy Kép forrása: st-jr.deviantart.com

Nincs azzal semmi baj, ha te inkább egyedül akarsz lenni ahelyett, hogy egy rossz kapcsolatban tengődj, sőt! Igazából ez a helyes döntés.

Mégis, ez inkább akkor érvényes, ha egy hosszú és rosszul működő kapcsolatból próbálsz kimászni, hiszen ha már most tisztában vagy a végkifejlettel, akkor valóban csak időpocsékolás minden próbálkozás. 

Azonban magasabb intelligenciával hajlamosabb lehetsz arra, hogy az első, kevésbé pozitív benyomás hatására visszavonulót fújj.

Ennek az oka az lehet, hogy mindig a 100%-ra törekszel, nem csak az életedben, hanem a párkapcsolatodban is. A gond ezzel az, hogy sokszor még a mesékben sem alakulnak egyből jól a dolgok... Vajon hány potenciális partnert szalasztasz el a túl óvatos hozzáállással?

Mindent túlanalizálsz Kép forrása: flickr, Inessa

Az intelligens emberek hajlamosak arra, hogy mindig mindent túlbonyolítsanak, és rengeteget analizáljanak. Ez szörnyen idegesítő tud lenni számodra is, és nem csak akkor, amikor éppen partnert keresel.

De elhiheted, a leendő barátod sem túl boldog az elemzésektől! Főleg nem akkor, ha mindig tiszta lapokkal játszol, és azonnal látszik az arcodon, a viselkedéseden, ha valami nem tetszik.

Nem sok értelme van már az ismerkedés küszöbén túlanalizálni a másikat (mondjuk később sincs), nem szabad levonnod messzemenő következtetéseket egy-egy válaszból, reakcióból!

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019