Ezek miatt sokan szakítanak, pedig nem kellene – Van rájuk megoldás!

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Sokan úgy vélik, ha a szakítás gondolata egyáltalán felmerül, már nem is érdemes gondolkozni a kapcsolat jövőjén. Nos, ebben van némi igazság, de nem minden csak fekete és fehér, főleg nem a párkapcsolatokat illetően. De mikor érdemes még alaposabban átrágnod ezt a kérdést?

Manapság egyáltalán nem ritka, hogy valaki külföldön folytatja az életét, jellemzően a munka, jobb anyagi feltételek miatt.

Ennek sok barátság is a kárát látja, nem is beszélve a párkapcsolatokról. Természetes igény, hogy a szerelemedet minden nap meg akarod ölelni, vele akarsz feküdni és kelni, de a távolság nem feltétlenül jelenti azt, hogy szakítanotok kell.

Nem egy harmonikus viszony működik annak ellenére, hogy a felek időnként hónapokig nem látják egymást.

Bár ilyenkor a testi kontaktus elmarad, az érzelmek könnyen megerősödhetnek, és az együtt töltött időt sokkal jobban megbecsülitek majd.

Ezeket gondold át: Meddig tart ez az állapot? Később van rá esély, hogy „rendesen” együtt éljetek, akár családot alapítsatok? Megbíztok egymásban?

Túl sok exe van Kép forrása: bradfordmartens.com

Csaknem mindenkinek jut legalább egy szoknyapecér az életében, aki általában csalódást okoz – legalábbis addig, amíg be nem nő a feje lágya.

Talán téged is elkeserít, amikor rádöbbensz, hogy az a férfi, akibe fülig szerelmes vagy, meg sem tudja számolni, hány nőt fektetett két vállra.

Az ismerőseid, barátaid persze óva intenek tőle, és mivel idáig jó tanácsokat adtak, lehet, hogy benned is felmerül a szakítás lehetősége.

De tényleg törvényszerű, hogy aki meghódította a fél várost, és sosem bírt hosszabb távon párkapcsolatban éli, ezután sem fog tudni megnyugodni? Természetesen nem, sőt, könnyen lehet, hogy pont emiatt várt már olyan régen rád, aki mellett érdemes lehorgonyozni.

Ezeket gondold át: Adott okot a féltékenységre? Úgy tűnik, szerelmes beléd? Az előítéletek ellenére úgy érzed, meg lehet bízni benne?

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019