Ezért nem éri meg kutakodni az exed után Facebookon

Kerekes Vivien
Írta: ,
Ezért nem éri meg kutakodni az exed után Facebookon

Kép forrása: olly18/depositphotos.com

A szakítás egyik legnehezebb része az, hogy olyan személy távozik az életedből, aki előtte a mindennapjaid részese volt. Ő volt az, aki rögtön elmesélte, ha valami vicces vagy szomorú történt vele, te pedig ébredés után neki írtál először. Aztán hirtelen mintha elvágták volna a fonalat; egyik napról a másikra nem tudsz róla semmit.

Mindenki csinálja, maximum nem beszél róla Kép forrása: bloglovin.com

Rövidesen pedig úgy kezded érezni, hogy ezt a hirtelen keletkezett űrt egyszerűen muszáj valamivel betapasztanod. Muszáj tudnod, legalább egy kicsit, hogy mi történik az életében.

És ehhez már nincs szükség arra, hogy felhívd telefonon, hiszen megteheted titokban, egyetlen kattintással a Facebookon.

Őszintén, létezik olyan ember, aki ne leskelődött volna az exe után a neten? Kizárt! Mert sajnos a közösségi médiának megvan az a vonzereje, hogy tálcán kínálja elénk a lehetőséget egy kis kutakodásra, mi pedig bármennyire is igyekszünk ellenállni, végül csak elcsábulunk egy kicsit.

Kezdetét veszi a spekulálás Kép forrása: beautyeternal.tumblr.com

Eleinte azzal hitegetjük magunkat, hogy csak gyorsan vetünk rá egy pillantást, és már el is felejtjük az egészet. Egy "ártatlan" ellenőrzéssel viszont elég nagy problémák lehetnek.

Ugyanis amint rákattintasz az exed profiljára, már át is változol FBI nyomozóvá, és kezdetét veszi a kombinálás.

Kik lájkolták az új profilképét? Hát persze, hogy az a csaj is nyomott rá egy szívecskét, akit amúgy sosem kedveltél. Tuti, hogy már az első randit tervezgetik!

És kik az új ismerősök? Ha akad köztük lány, szinte már biztos is vagy abban, hogy megismerkedett valakivel. És hidd el, ez először olyan érzés lesz, mintha szíven ütöttek volna...

Fókuszban

Bor, gasztronómia és kultúra – Ez vár Budapest Borfesztiválján

10 pontos teendő lista, amit minden szülőnek át kell futnia sulikezdés előtt

A márkás, jó minőségű sportszerekért és sportruházatért irány az Intersport!