Hiánypótló értelmező kéziszótár nőkhöz: A férfiak bibliája

Berényi Nóri
Írta: ,
Hiánypótló értelmező kéziszótár nőkhöz: A férfiak bibliája

Kép forrása: fem-fem.nl

Kedves Nőtársaink! Úgy éreztük, hogy már ideje lenne a férfiaknak megismerniük minket, nőket, de úgy igazán. Ezért ezt a cikket elsősorban nem nektek, hanem párjaitoknak ajánljuk. Lehet, ha ezeket a mondatokat nem csak tőletek hallják, akkor könnyebben befogadja majd az agyuk. Bár férfi legyen a talpán, aki a nőket meg tudja fejteni, azért most adunk hozzá egy kis mankót.

Biztos van pár férfi, akit már most elveszítettünk, de nem baj, a szorgalmasak maradjanak csak velünk. Tehát a nők gyakran alkalmazzák az igen-nem rafinériát, gyakorlatilag azért, hogy mögöttes szándékkal megfigyeljék párjaik reakcióját.

Vagyis, mikor te óvatosan elújságolod a barátnődnek, hogy a fiúk megint elhívtak egy hétvégi buliba és felteszed a kérdést, amivel a vesztedbe rohansz, vagyis, hogy mit szólna hozzá, ha velük tartanál, akkor jobb, ha tudod, hogy az a boldogító igen korántsem biztos, hogy igen.

Sokkal inkább egy: „te tényleg inkább a haverjaiddal szórakoznál péntek este, mintsem velem filmeznél itthon?”

Uraim, legközelebb így menjetek nyugodtan szórakozni.

Nem tudom = Dehogynem tudom Kép forrása: womanorgod.com

Még, hogy a nők ne tudnának valamit? Ugyan, ezt senki nem hiheti el.

De mikor egy kényelmetlen kérdést teszel fel egy nőnek, akkor ez tűnik a legjobb megoldásnak.

Ezzel is lehetőséget adva arra, hogy párja változtasson a kérdésen.

Például, ha egy olyan programra vinnéd el, amihez semmi kedve, akkor előfordulhat, hogy unottan csak odavág eléd egy „nem tudom”-ot, pedig közben arra gondol, hogy hagyd már őt békén az ostoba kérdéseiddel.