5 dolog, amivel számolnod kell, ha elvált férfival randizol

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Köztudott, hogy a házasságok igen jelentős része válással végződik, aminek nem csupán a kevésbé megfontolt döntések, hanem a későbbi összeférhetetlenségek is állhatnak a hátterében. Az mindenesetre biztos, hogy nem feltétlenül lesz könnyű a dolgod, néhány nehézséggel sok esetben számolnod kell.

Ez főleg azokra a férfiakra igaz, akik hosszú éveken át, vagy akár évtizedekig éltek egy nő oldalán. Ronthat a helyzeten, ha nem a partnered kezdeményezte a válást, vagy tényleg úgy érezte, hogy a felesége volt élete szerelme.

Természetesen mindez idővel változhat, sőt jó eséllyel változni is fog.

A kérdés az, hogy mennyit vagy hajlandó várni azért, az elvált férfi lezárja a múltat? Sokan türelmesen vágnak neki az új viszonynak, hiszen tudják, hogy egy kapcsolaton sem könnyű túllépni, a házasságon, a számtalan közös élményen pedig főleg nem az.

Ugyanakkor a türelem záros időn belül elfogyhat, és sajnos arra is fény derülhet, hogy a partner csak menekülni kívánt, egyelőre nem tud, de igazán nem is akar túllépni a múltbeli eseményeken.

Ha az összehasonlításra szóban is sor kerül, akkor az ugyancsak arra enged következtetni, hogy a férfi még nem tudott túllépni az előző kapcsolatán.

Amennyiben a fejedhez vágja, hogy a felesége mit csinált másként, és az szerinte sokkal jobb volt, akkor sanszos, hogy időre lenne szüksége a továbblépéshez.

Természetesen mindez a nélkül végigmehet benne, hogy te abból bármit észrevennél, de ezt inkább tudomásul, mint zokon kell venni.

Mindenkire igaz, hogy időnként összehasonlítgatja magában a volt partnereit a jelenlegi kedvessel, és ezzel nincs is semmi gond, hiszen így vonjuk le a tanulságokat. A kézzel fogható eredmény az, ha végül arra jutunk, hogy most sokkal boldogabbak vagyunk, mint korábban.

Ha nem így van, akkor előfordulhat, hogy szóban is megemlítjük, méltatjuk az exet.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019