5 biztos jel, hogy részéről már elmúlt a szerelem

Szabó Erzsébet
Írta: ,
5 biztos jel, hogy részéről már elmúlt a szerelem

Nem csak sok-sok év után, néhány hetet követően is előfordulhat, hogy inkább a szakítás mellett döntötök. Utóbbi esetén azonban könnyen megeshet, hogy nem is sejted, mi készülődik, hiszen még nem ismered kellőképpen a partneredet. Honnan tudhatod, hogy részéről – ha egyáltalán volt – elmúlt a szerelem?

Állandóan az ágyban köttök ki Kép forrása: stephaniesterjovski.com

Ez egy szenvedélyes és fantasztikus kapcsolatot is jellemezhet, és természetes, hogy a kapcsolatok elején legszívesebben egész nap ágyban maradnátok. Sőt, ha nem így van, az ugyancsak figyelmeztető jel lehet. De hogy jön ide a szakítás?

Arról van szó, hogy az elején nehéz kideríteni, csupán a vágy mozgatja a szálakat, vagy a pasi csak szexelni szeretne veled.

Mégis, azért vannak olyan jelek, amik erre utalnak. Ilyen az, ha gyakorlatilag alig beszélgettek, semmit sem csináltok közösen.

Érdekes módon mindig fáradt, ha szeretnél valahova elmenni, vagy bemutatnád a barátaidnak, de ha lepedőgyűrésről van szó, valahogy összeszedi magát. A sok szex tehát messze nem utal arra, hogy közel a szakítás, de ha jól láthatóan csak az ágyban kíváncsi rád, az már igen.

Folyton rád akar tukmálni valamit Kép forrása: oncewed.com

Talán nem is tudatosult benned, de valamiért az elejétől fogva azt érezted, hogy állandóan rád erőlteti az akaratát – vagy, legalábbis megpróbálja. Ez nem csak abban nyilvánult meg, hogy rendszerint ő döntött arról, mit csináljatok és hova menjetek, hiszen ez személyiségéből egyaránt adódhat.

Sokkal inkább arról van szó, hogy a változtatást szeretné rád tukmálni. Azzal nyaggat, járj el edzeni, próbálj ki egy új hajszínt. Esetleg azt mondta, fizeti a manikűrösödet, csak csináltass olyan műkörmöt, ami neki tetszik.

Vagy elhívott vásárolgatni, a kiruccanás végén pedig egy halomnyi olyan ruhát vett meg neked, amik igazából csak neki tetszenek. Bizony, ezekkel az apró húzásokkal akart észrevétlenül átformálni, olyanná varázsolni, amilyennek ő elképzelt.

Ez hosszútávon akkor sem működőképes, ha vevő voltál a változtatásokra, hiszen nem azért szeret, aki vagy.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba