Eláruljuk, milyen nőről álmodik minden férfi - ezekkel a tulajdonságokkal kell rendelkezned

Kovács Andrea
Írta: ,
Eláruljuk, milyen nőről álmodik minden férfi - ezekkel a tulajdonságokkal kell rendelkezned

Kép forrása: India Earl Photography

Amikor egy férfi szerelembe esik, legtöbbször olyan nőt választ maga mellé, aki egyben a társa is, és aki valamiben különbözik a többitől. Erre szokás azt mondani, hogy megvan benne az a kis „plusz”, ami igazán felkelti a pasik érdeklődését – és amit te is könnyen előcsalogathatsz magadból a következő tippekkel!

Mert csak így lehet igazán a tiéd. A férfiak menekülnek az olyan nők elől, akik megpróbálják őket korlátok közé szorítani. „Ne találkozz a barátaiddal!”, „Miért néztél úgy arra a nőre?!”, „Te nem is szeretsz már engem!”… a mondatok, melyektől a férfiak 99%-a falra mászik, a maradék 1% pedig inkább meg sem mer szólalni.

A nők általában akkor ragaszkodnak ennyire partnerükhöz és kapcsolatukhoz, ha szeretethiányuk van, és bizonytalanok önmagukban. Viszont azt elfelejtik, hogy azt a bizonyos pluszt nem a partnerüktől fogják megkapni.

Éppen ezért törekedj arra, hogy megteremtsd a saját lelki harmóniádat, mert így biztos, hogy nem egy férfitól teszed függővé a boldogságodat. Ha más nem is, az motiváljon, hogy a Nagy Ő-t csak úgy kaphatod meg, ha képes vagy erre.

Felesleges álarcok nélkül Kép forrása: shopcamp.com

Ne vegyél fel felesleges álarcokat férfiak társaságában, mert teljesen felesleges. Az is egy maszk, ha nem mersz önfeledten nevetni mások előtt, mert tudod, hogy ezzel sok potenciális jelöltet elriaszthatsz.

De most őszintén, kit érdekel??? Akit neked szánt a sors, azt valószínű úgysem tudod majd semmivel elüldözni magad mellől, ráadásul a férfiak imádják azokat a nőket, akik önfeledten tudnak nevetni saját magukon és sugárzik róluk az élet.

Ha megjátszod magad, akkor pont azok a típus fog elkerülni, amire annyira vágyakozol. Bőven belefér egy aranyos röfögés nevetés közben, mert ez csak emeli a bájodat, emlékezz csak Sandra Bullock-ra, a Beépített Szépségben.

Fókuszban

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba