5 dolog, miből tudhatod, hogy a mostani párodat a sors rendelte neked

Kovács Andrea
Írta: , Frissítve:

Mindenki a valódi lelki társát keresi, és a többség általában pontosan érzi is, ha megtalálta. Azonban ez a tény nem feltétlenül egyértelmű már első látásra! Többnyire idő kell ahhoz, hogy teljesen egymásra hangolódjatok, és biztosan kijelenthessétek: titeket a sors is egymásnak teremtett!

Ő nem csak a szerelmed Kép forrása: nd3000/depositphotos.com

Az ő személyében nem csak egy újabb szerelemre bukkantál rá, hanem egy igaz barátra, egy valódi társra. Egyszerűen nem tudod elképzelni nélküle az életedet, és nem is érted, hogy bírtál idáig nélküle élni.

Azon felül, hogy mindig mindent meg tudtok beszélni, egy hullámhosszon pendültök, és nincs szégyellnivalótok a másik előtt, egész biztos, hogy az ágyban is tökéletesen összepasszoltok.

Szóval, az ő személyében megtaláltad a férfit, aki képviseli az erőt, a biztonságot, a szeretőt, aki a maximumot nyújtja az ágyban, és a barátot, akivel a vidám, gyermeteg éned is örökre a felszínen maradhat.

A lelki társ jóval több, mint ezek közül bárki: egy személyben sűríti azokat a tulajdonságokat, amiket mások csak két-három, különböző emberben találnak meg.

 

Nem csak egyikőtök profitál a kapcsolatotokból, mindketten jobbak és sikeresebbek vagytok nap, mint nap. Ennek az az oka, hogy a tökéletesre törekszetek, és nem csak a saját, hanem a másik feletek útját is egyengetitek.

Mivel esetetekben a cél közös, feleannyi munkával is ugyanolyan ütemben haladtok előre. Az ember élete sokkal szebb és jobb, ha szerelmes, és úgy érzi, megtalálta a valódi lelki társát.

Ez rettentően inspiráló is egyben, így lépten-nyomon bátorítjátok egymást, hogy még többet érjetek el, és jobbá tegyétek a világot.

Ha valahonnan, akkor egy biztos kapcsolatból rengeteget lehet meríteni, és ezt tökéletesen érzitek is.

Fókuszban

Ideje lenne mindenkinek áttérni! Az NKM E-számla jó a környezetnek, az ügyfélnek és most a kórháznak is

Így tanítsd meg a gyerekednek, mi a jó és a rossz érintés

Egy mobil, amivel bátran villoghatsz, de nem kerül egy vagyonba

Tiszta lakás, ragyogó jókedv