A pszichológusok elárulták a boldog kapcsolat titkát: 7 apróság kell hozzá

Balatoni Dóra
Írta: ,

Mi lehet a jól működő, hosszan tartó, boldog párkapcsolat titka? Erre már nagyon sokan keresték a választ, többek között a pszichológusok is. A szakemberek számtalan párt megvizsgáltak és kikérdeztek, mire sikerült megállapítaniuk, mik azok az apróságok, amelyek arról árulkodnak, hogy tökéletes páros vagytok. Íme!

A kapcsolat első szakaszában természetes dolog, hogy a párok nem alváson törik a fejüket, ilyenkor sokkal fontosabb a szexuális együttlét.

Később azonban, amikor már nem mindennapi program az összebújás, a harmóniában együtt élő párokat akkor is boldogság tölti el, ha csak egymás karjában alhatnak el.

Nem számít, ki mikor kel fel reggel, az egészséges és boldog párkapcsolat egyik ismertetőjele, hogy a felek szinte már nem is tudnak egymás nélkül elaludni.

A kapcsolat legelején még nem igazán látunk a rózsaszín ködtől, de miután ez elmúlik, előfordulhat, hogy rájövünk, gyakorlatilag semmi közös nincs bennünk és partnerünkben. Ez sajnos nem túl jó előjel, később ebből komoly problémák lehetnek.

A jó kapcsolat egyik ismérve a hasonló érdeklődési kör és az olyan programok szervezése, amelyekben mindkét fél örömét leli. Ha vannak is eltérő hobbijaitok, szenvedélyeitek, fontos, hogy elfogadjátok ezeket.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019