Nem könnyű a párkapcsolat egy alfa személyiségű férfival - mutatjuk, hogyan tarthatod meg

Szabó Erzsébet
Írta: ,
Nem könnyű a párkapcsolat egy alfa személyiségű férfival - mutatjuk, hogyan tarthatod meg

Kép forrása: popsugar.com

A legtöbb nő rajong az alfa férfiakért, amin nincs is mit csodálkozni: ők azok, akik valóban megtestesítik a nagybetűs férfit. A probléma nem is a szenvedélyes kapcsolattal szokott kezdődni, hanem, hogy a viszonyon belül már olyasmiket várunk el ezektől a férfiaktól, amikre ők nem igazán vevők. Jó, ha ezekre felkészülsz, hiszen tudatosan alakítva a dolgokat, akár valóban boldog kapcsolatod lehet a határozott, makacs embereddel – mégpedig hosszútávon!

Mit tehetsz? Kép forrása: indiaearl.com

Leginkább semmit, meg kell próbálnod ezt élvezni.

Ha nem vagy az a típusú nő, aki elfogadja, sőt, egyenesen kedveli a klasszikus szerepfelosztást, aligha leszel boldog és kiegyensúlyozott egy ilyen férfi mellett. Valószínűleg állandó vitaforrás lesz köztetek, ki irányítson, ki hozzon döntéseket.

Te állandóan be akarod majd bizonyítani, hogy képes vagy rá, ő meg emiatt rosszul fogja érezni magát. Na, nem azért, mert nem tudja pontosan, hogy te is képes vagy levenni egy befőttet a legmagasabb polcról, hanem mert úgy fogja érezni, nincs rá szükség, és sérült a férfiassága.

Ne akarj ebben feltétlen logikát keresni! Egyszerűen arról van szó, hogy egy alfa személyiségű pasi attól érzi jól magát, hogy teljes valójában férfi lehet, és ez bizony azt is jelenti, hogy a társától elvárja a segítségre szoruló női szerepet.

Mit tehetsz? Kép forrása: weddingsparrow.com

Meg kell győznöd, hogy nálad jó kezekben vannak az érzései, és bár képletesen tényleg sebezhetővé válik azáltal, hogy felfedi a lapjait, te ezzel sosem élnél vissza.

Nagy esély van rá, hogy sok-sok év után fogod csak elérni azt, hogy egy kicsit is közlékenyebb legyen.

Ez nem túl jó hír, viszont érdemes rá felkészülnöd, hiszen így könnyebben tudod kezelni az egészet.

Egy valódi alfától egyszerűen nem várhatod el, hogy olyan közlékeny legyen a saját érzelmeit, gondolait illetően, mint a más személyiségtípusú férfiak.

Ezzel ők feladnák személyiségük egy részét, amire egyszerűen nem képesek.

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

5 stresszcsökkentő módszer, amivel leengedhetsz az év végi hajtásban

A hibrid autóké a jövő?

5 gyors ünnepi főfogás - mert nem a konyhában eltöltött időn múlnak az ízek!

7 gyakori tünet, ami magnéziumhiányra utalhat - Rád hány igaz?