Kérdések, amiket tegyél fel neki az első randin

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Bár az első randi nem mindig döntő, mégis igazán számottevő, hiszen az ilyenkor kapott benyomásokat később aligha pótolhatjuk. Készülj előre tudatosan olyan kérdésekkel, amiket bedobhatsz az esetlegesen fellépő kínos szünetekben!

Van valamilyen hobbija?

Jó, ha a randit olyan kérdésekkel kezditek, amiben otthon érezhetitek magatokat, könnyedén beszélgethettek, oldódhattok egymás társaságában.

Persze, ne úgy képzeld el a szituációt, hogy megrendelitek a vacsorát, s te rögvest rákérdezel, mi a hobbija.

Inkább szépen vezesd fel a témát: ha már tudod, mivel foglalkozik, akkor rátérhetsz, hogy érdekel a munkaköre, majd ha kifejtette a napi teendőlistáját, fontosabb feladatait, megkérdezheted, mivel foglalatoskodik akkor, ha nem dolgozik. 

Készülj fel rá, hogy ezeket a kérdéseket te is meg fogod kapni a randi során, és fontos, hogy őszintén nyilatkozz róluk, ugyanis alapjaiban határozza meg a közös életeteket, hogy a szabadidőtöket el tudjátok-e tölteni közösen, tartalmasan.

Miért szereti a munkáját?

Manapság hazánkban sajnos elég sokan végeznek „kényszermunkát”, avagy csak a pénz miatt dolgoznak, sem karrierterv, sem egy korábbi álom megvalósítása nem fűzi őket aktuálisan betöltött munkahelyükhöz.

Természetesen akadnak kényszerhelyzetek, de árulkodó, ha a férfi panaszkodik, elégedetlen, ugyanakkor semmilyen külső körülmény nem kényszeríti arra, hogy az adott munkakörben dolgozzon. 

Az ilyen férfiakat sok esetben az élet minden területén noszogatni kell, s ez nem feltétlenül a nő feladata lenne, főleg nem hosszútávon.

Gondold meg, szükséged van-e egy olyan férfira, aki az elégedetlensége ellenére sem változtat, csak sodródik, hovatovább nem is tudja, mihez szeretne kezdeni a kapott tulajdonságaival, lehetőségeivel.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019