Elfoglalt embereknek: 5 önálló házikedvenc, akik nem igénylik az állandó odafigyelést

Szirák Viki
Írta: ,

Nagyon vágysz már egy házi kedvencre, de elfoglalt életviteled miatt nem mertél még belevágni? Természetesen minden állatnak szüksége vagy a törődésre és az odafigyelésre, de akadnak olyan fajták, amelyek sokkal önállóbbak, és az egyedüllétet is jobban viselik. Mutatunk is párat, amit egy elfoglalt személynek is előszeretettel ajánlanak!

Ha nagyon szeretnél egy ölelgetnivaló, barátságos kisállatot, a nyulakat érdemes lehet számba venned.

Ez az állat jól érzi magát, ha élelmet biztosítasz neki, meleg helyet az alvásra, és elegendő szabad teret az ugrándozásra.

Nem viseli meg, ha napközben nem vagy otthon vele, hiszen jól feltalálja magát (sokszor leginkább alvással), azt pedig mindig nagy érdeklődéssel fogadja, ha valami történik körülötte. Kisgyermekes családoknak is előszeretettel ajánlják!

A teknősök körében több típus is létezik, és ez az állat nem is igazán igényli a gazdája közelségét.

Az az ideális persze, ha nem egy, hanem kettő teknőst fogadsz be, így biztosan nem érzi majd magát egyedül.

Noha nem az a típusú állat, amelyiket kedvedre simogathatod, de közben mégis rendkívül érdekes személyiségük van, érdeklődőek, és biztosan megkedveled őket.

Ami nagyon fontos, hogy a vizüket mindig tisztán kell tartani, és megfelelő hőmérsékletet kell biztosítani számukra, de ezen kívül már csak az etetést igénylik!

Fókuszban

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!