A legszebb magyar lánykérések, amik garantáltan könnyeket csalnak a szemedbe

Kató Iringó
Írta: ,
A legszebb magyar lánykérések, amik garantáltan könnyeket csalnak a szemedbe

Kép forrása: India Earl Photography

Egy lánykérés természetesen mindig végtelenül romantikus és különleges a benne résztvevőknek. Ám vannak olyanok, akik egy fokkal különlegesebbre vágynak és nem mindennapi módon kérik meg szerelmük kezét. 7 magyar fiút mutatunk be nektek, akik mind egyedi módon tették fel a nagy kérdést szívük választottjának. (Érzékeny olvasóinknak azt ajánljuk, hogy papír zsebkendő bekészítése nélkül egyik videót se kezdjék el megnézni, ugyanis garantáltan megható történetek következnek.) :)

1. Mozis lánykérés

A menyasszony jelölt mit sem sejtve moziba ment barátnőjével. A szokásos előzetesek után azonban nem a várt film, hanem egy különös akciójelenet vette kezdetét. A filmkockák egyre csak pörögtek és a lány fokozatosan rájött, hogy ő is főszereplője lett ennek a mozinak. Nem árulunk el nagy titkot, hogy végül a barátja megjelent a moziban egy csokor vörös rózsával...

2. Búváros lánykérés

A nyíregyházi sóstó sem felejti el azt a vasárnap délutánt, amikor csodás lánykérés a víztükrén, csónakázás közben. Az akcióban többek között részt vett egy búvár és egy tavirózsa is: utóbbi mutatta az utat, hogy hol kell lehorgonyoznia a csónaknak, mert ott van a búvár a víz alatt, aki a megadott jelre felszínre hozta az eljegyzési gyűrűt. A vőlegény később elmondta, hogy párja szívesen nézett az interneten különleges lánykéréseket, s innen jött az ötlet, hogy megadja neki ezt az élményt.

3. Karikatúrás lánykérés

Klasszikus történetnek indult: a Bazilika tövében, egy kellemes estén egy karikaturista portrét készít egy szerelmes párról. Ám a lány nem sejti, hogy a rajz tulajdonképpen már egy napja elkészült, sőt, egy kis szövegbuborék is odakerült a jobb felső sarokba az alábbi szöveggel: ,,Hozzám jössz??”.

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?