4 lánybúcsús játék, ami tényleg vicces, és nem ciki senkinek

Zabolai Margit
Írta: ,
4 lánybúcsús játék, ami tényleg vicces, és nem ciki senkinek

Kép forrása: crafthubs.com

Voltál már lánybúcsúban, ahol a viccesnek szánt játékoktól mindenki inkább csak kínosan feszengett? Ha éppen te is ilyen buliba készülsz, akkor dobd be inkább ezeket a programokat, hogy tényleg jól érezzétek magatokat!

A Nagy Kvíz Kép forrása: scotch-soda.com

A kvízjátékok gyakori elemei a leánybúcsúknak, de béna kérdések helyett sokkal izgalmasabb, ha előre készülsz: írj például össze néhány kérdést a vőlegényről, majd találkozz vele, és vedd fel a telefonodra a válaszait. Amikor a leánybúcsún a menyasszony megválaszolja őket, rögtön le is játszhatod, hogy jövendőbeli férje mit felelt.

De ne szorítkozzatok csak a vőlegényre, hiszen ez az este nem csak a férjhez menésről, hanem a barátságotok ünnepléséről is szól, arról, hogy különböző életesemények során is kitartotok egymás mellett!

Készítsd el a kvízt a lánybúcsú résztvevőivel is, kérdezd meg a menyasszony gimis osztálytársát, hogy melyik tanárukba voltak plátóian szerelmesek, melyik volt a legviccesebb osztálykirándulós sztori, és így tovább.

Két-három személyre szabott kérdés elég mindenkinek, ezekkel ugyanúgy járhatsz el, mint a vőlegényes kvízzel. Persze az előkészítés és a felvételek igényelnek némi előkészületet – bár ma már nem is feltétlenül kell találkoznotok ehhez, elég ha, elküldöd a kérdéseket, a másik pedig hangfájlban megküldi a válaszokat – de így mindenki bevonva érzi magát, senki nem üldögél unatkozva, míg a menyasszony sablonos kérdésekre felelget, és biztos, hogy néhány remek régi sztori is előkerül majd!

„Kiegészítesz!”

Ha már esküvő és szerelem, néhány koktél után biztosan eszetekbe jutnak a szép, vagy éppen kevésbé szép, de annál nyálasabb szerelmes dalok, amiket mindenki fejből tud – vagy mégsem?

Készülj előre, nyomtasd ki néhány közismert sláger szövegét úgy, hogy egy-egy szót kihagysz a leírásból, és ezt a vendégeknek kell kiegészítenie.

A szabály az, hogy ha nem tudod, mi áll az üres vonal helyén, akkor is be kell írnod valamit, így egészen meglepő kényszermegoldások születhetnek. Ez a játék egyszerűnek tűnhet, de az elbaltázott dalszövegek annál nagyobb nevetésekre adnak majd okot!

Vagyaim.hu

Fókuszban

5+1 dolog, amit minden nőnek tudnia kell a bankkártyákról

Milyen magnéziumsót érdemes választani? Nem mindegy!

Készpénzes vagy? 5 ok, amiért ezentúl kártyával kellene fizetned

Egy hétig csak bankkártyával fizettem! Ezekre a felismerésekre jutottam

5 hatalmas tévhit a bankkártyákkal kapcsolatban – Te is bedőltél ezeknek?

Minden, amit az enyhe hibrid technológiáról érdemes tudni - enyhén szólva menő

Zöld rendszám és hibrid autó? Amit a zöld rendszámról tudni kell

Miért segíthet a magnézium a stresszes időszakokban?