3 mód, ahogy egy barátság véget érhet - és a kiváltó okok

Szabó Erzsébet
Írta: ,

Megannyi oka lehet annak, amiért a barátságok véget érnek. Akadnak olyanok, amik egyszerűen azzal megszakadnak, hogy térben távolabb kerültök egymástól, de vannak olyanok is, amik heves vitával és sértődéssel zárulnak. De mégis milyen konkrét lehetőségek jellemzőek az elválásokra?

Már egyikőtök sem akar barátkozni Kép forrása: instagram.com

Ez általában ritka, pedig sokkal szerencsésebb lenne, ha gyakrabban előfordulna. Pont úgy, ahogy egy szakítás esetében, az egyik fél többnyire jobban akarja a különválást, mint a másik: ritkán van egyensúlyban a mérleg nyelve.

Ha mégis előfordul, akkor tulajdonképpen szerencsésen tehettek pontot a barátságotok végére. Nem jár sértődéssel, nagy érzelmi viharral az, hogy már nem töltötök több időt együtt, egyszerűen egyikőtök sem igényli, hogy mindent megosszatok egymással.

Ez persze nem azt jelenti, hogy már soha többet nem is állhattok szóba, csupán már messze nem mondhatjátok el magatokról, hogy legjobb barátnők vagytok.

Ez a típusú különválás általában sorsfordító események során következik be.

Pl.

Amikor külön-külön iskolába mentek a padtársaddal, vagy amikor munkahelyet váltasz, és a legkedvesebb kolléganőd szépen lassan eltűnik a mindennapjaidból. A barátságok megszakadása ilyen esetekben szinte borítékolható, hiszen sokkal kevesebb lesz a közös téma, és a közösen eltöltött idő is.

Ha megelőznéd lényeges, hogy minél előbb kezdj el a barátnőddel programokat szervezni! Ha nem csak munkaidőben, vagy az órákon lógtok együtt, akkor természetes lesz, hogy továbbra is találkoztok – iskolától, munkahelytől függetlenül.

A trendfigyelés jegyében a frizura trendekkel foglalkozunk! Yurkov Orsi stílusszakértő és vendége, Oros Bogi hair stylist élőben, most!

Posted by bien.hu on Monday, January 21, 2019