5+1 kedves fénykép- ötlet, amivel bejelentheted, hogy babát vársz

Írta: ,

Már túl vagytok az első tizenkét héten, és alig várod, hogy világgá kürtöld a boldogságod? Ha te is szeretnéd a közösségi oldaladon is megosztani másokkal az örömödet, vagy a párodat akarod egy kedves emlékkel meglepni, lapozd át cikkünket. Összegyűjtöttünk Neked néhány kedves ötletet arról, hogy hogyan jelentsd be a nagy hírt.

Lufival        Kép forrása: babyprepping.com

1/6 Lufival

Ha már van egy nagyobb gyerek is a háznál, garantáltan ő is örülni fog ennek az ötletnek. Aranyos gondolat, ha így örökítitek meg a tesó-várás izgalmas pillanatait.

Ha már tudjátok, hogy lány vagy fiú érkezik hozzátok, annak megfelelő színű lufit adjatok a testvér kezébe. Filctoll segítségével könnyen ráírhattok bármilyen kedves üzenetet is.

Földre szállt lufi Kép forrása: lifewithmylittles.com

2/6 Földre szállt lufi

Hasonló az előző ötlethez, de egy hangyányit mégis más. Itt nem kell héliumos lufi után szaladgálni, csak egy kis kréta szükséges hozzá.

Csupán a kreativitásotok szab határt annak pontosan mit is rajzoltok az asztalra. Ha úgy tartja kedvetek, nyugodtan alkothattok táblára is, amit később eltehettek emlékbe, vagy a babaszobát is díszíthetitek vele.

A büszke nagytestvér, biztosan lelkes segítség lesz a mókában.

 

Ruhácskák Kép forrása: ninemonthstobaby.com

3/6 Ruhácskák

Közösségi oldalad minden ismerősének azonnal egyértelmű lesz, ha így jelentitek be a nagy hírt.

Készítsetek pároddal hasonlóan meghitt családi képet a várakozás öröméről.

Később a babaszoba, vagy a nappali falát is díszíthetitek vele, hiszen biztosan mindig örömmel fogsz visszaemlékezni ezekre a feledhetetlen hónapokra.

 

Első kép Kép forrása: lifewithmylittles.com

4/6 Első kép

Egy ultrahang felvétel képét, biztosan mindenki magától értetődőnek fog venni. Ha a büszke apuka még nem tudja a nagy hírt, remek ötlet, ha egy kis dobozkádban elrejted babátok első fényképét.

Persze ha együtt akartok menni ultrahangra, akkor ne hagyd ki ebből az élményből, inkább írd le a ti születési dátumotokat és a kicsi várható születési évét egy szép lapra és tedd egy szép keretbe.

Kicsi fejtörés után, hamar le fog esni neki miről is van szó:)

Mesekönyv Kép forrása: raisingseraphim.com

5/6 Mesekönyv

Elképesztően aranyos azt látni, ahogy a nagy nővér vagy bátyus „kiokosítja” magát a kistestvér érkezésé előtt.

Örökítsd meg azokat a pillanatokat, amikor ilyen lelkesen készül a tesó születésére. A kis jövevénynek garantáltan örök emléket adtok a kezébe egy ilyen képpel.

6/6 Alkohol-tilalom

Ki ne lenne tisztába azzal az alapszabállyal, hogy a várandós hölgyeknek nem szabad alkoholt fogyasztaniuk? (Vagy legalábbis nem mindegy mit és mennyit, mert egy pici vörösbor néha- néha még belefér, sőt!)

Egy ilyen jópofa és ötletes képpel nem foghatsz mellé és néhány száj biztosan mosolyra fog majd görbülni a fotó láttán.