5+1 kedves fénykép- ötlet, amivel bejelentheted, hogy babát vársz

Körtvélyfáy Zsófia
Írta: ,
5+1 kedves fénykép- ötlet, amivel bejelentheted, hogy babát vársz

Már túl vagytok az első tizenkét héten, és alig várod, hogy világgá kürtöld a boldogságod? Ha te is szeretnéd a közösségi oldaladon is megosztani másokkal az örömödet, vagy a párodat akarod egy kedves emlékkel meglepni, lapozd át cikkünket. Összegyűjtöttünk Neked néhány kedves ötletet arról, hogy hogyan jelentsd be a nagy hírt.

Lufival        Kép forrása: babyprepping.com

Ha már van egy nagyobb gyerek is a háznál, garantáltan ő is örülni fog ennek az ötletnek. Aranyos gondolat, ha így örökítitek meg a tesó-várás izgalmas pillanatait.

Ha már tudjátok, hogy lány vagy fiú érkezik hozzátok, annak megfelelő színű lufit adjatok a testvér kezébe. Filctoll segítségével könnyen ráírhattok bármilyen kedves üzenetet is.

Földre szállt lufi Kép forrása: lifewithmylittles.com

Hasonló az előző ötlethez, de egy hangyányit mégis más. Itt nem kell héliumos lufi után szaladgálni, csak egy kis kréta szükséges hozzá.

Csupán a kreativitásotok szab határt annak pontosan mit is rajzoltok az asztalra. Ha úgy tartja kedvetek, nyugodtan alkothattok táblára is, amit később eltehettek emlékbe, vagy a babaszobát is díszíthetitek vele.

A büszke nagytestvér, biztosan lelkes segítség lesz a mókában.

 

Vagyaim.hu Black Friday

Fókuszban

A legfinomabb snackek, amiket rohanós napokon a táskámba szoktam dobni

Az 5 legfinomabb tejes kávé recept, amiért minden nő odavan

Megéri hibrid autóval járni (?)