Arc / Életmód / Fókuszban / Pénz és hivatás / Stílus

3 lehetőség a szépség szakmában, ha plusz bevételi forrást keresel

3 lehetőség a szépség szakmában, ha plusz bevételi forrást keresel

Influenszer

Mindenki kedvenc álommunkája 2020-ban már komoly karrierlehetőség. Ha sok követőd van Instagramon vagy Tiktokon, szereted megmutatni magad fotókon/videókon, érdemes elgondolkodnod azon, hogy kezdj valamit az online platformokkal, és pénzt keress vele. Az Instagram és Youtube ilyen szempontból vörös szőnyeget terít eléd. A platform ingyenes, már csak minőséget kell nyújtanod és türelemmel építened a saját arculatodat.

Az influenszerkedéshez az kell, hogy tudj szépen fotózni, a követőidnek is hasonló érdeklődési köre legyen, és az elején még ingyen reklámozd a márkákat. Ha már elég sok követőd van hozzá, egy influenszer-ügynökséghez is fordulhatsz, akik képviselni tudnak téged a márkáknál.

istockphoto

Szerencsére nem feltétlenül kell több százezres tömegről beszélni: mostanában nagyon menők az úgynevezett mikroinfluenszerek is, a márkák odafigyelnek a párezer követővel rendelkező felhasználókra is. Az elején valószínűleg nem fogsz nagy vagyont keresni a dologgal, de nem is kell annyi energiát belefektetned, mint akkor, ha már komoly márkákkal dolgozol komoly pénzekért. Egy kis kiegészítésnek viszont tökéletes megoldás lehet az influenszerkedés.

1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást