3 lehetőség a szépség szakmában, ha plusz bevételi forrást keresel

3 lehetőség a szépség szakmában, ha plusz bevételi forrást keresel

Címlap / Fókuszban / 3 lehetőség a szépség szakmában, ha plusz bevételi forrást keresel

Legyél AVON-tanácsadó!

A kiegészítő munkák nagy részével az a gond, hogy nehéz beindítani őket és általában nem hoznak rögtön pénzt a házhoz – a tanácsadói munka viszont egyáltalán nem ilyen. Egyszerűen, interneten keresztül lehet jelentkezni rá, és már azonnal megkapod a katalógust, ami alapján a barátaid, ismerőseid rendelhetnek tőled.

A termékeket nagy kedvezménnyel vásárolhatod meg az AVON webshopjában, így a különbözet a te kereseted lesz. Ráadásul ingyenes képzéseken és szépségtanácsadásokon vehetsz részt, és ajándékokat is kapsz.

Ami pedig nagy előnye az egész tanácsadó létnek ebben a koronavírusos időszakban, az az, hogy online is végezheted a munkát, így nem kell kitenned magad a vírusveszélynek, ha nem feltétlenül szeretnéd. Ha pedig nagyon bejön a munka, szépen egyengetheted a karrieredet az AVON keretein belül. Veszítenivalód nincs egy ilyen munkával, nem kell pénzt beleölnöd, mielőtt kivennél belőle, és elég hamar látod majd a munkád gyümölcsét. Ráadásul, ha érdekel a szépségipar, az egyik legnagyobb nemzetközi márkával dolgozhatsz együtt.

Az ajánlat megtekintéséhez kattints ide!

Oldalak: 1 2 3

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást