3 világhírű divatblogger, akiket nem lehet nem követni

3 világhírű divatblogger, akiket nem lehet nem követni

Címlap / Stílus / 3 világhírű divatblogger, akiket nem lehet nem követni

Bár itthon is találunk egy-két divattémában jártas influenszert, a magyarok mégsem eléggé bevállalósak, ráadásul a trendek hozzánk általában amúgy is kicsit lemaradva érkeznek meg. Ha azonban tényleg naprakészek szeretnénk maradni és itthon nem követni, inkább diktálni szeretnénk a trendeket, érdemes egy két igazán inspiráló külföldi fashion bloggert is bekövetni – tőlük aztán tényleg jobbnál jobb praktikákat, ötleteket leshetünk el. De ha egyszerűen csak azt éreznénk, hogy nem tudjuk hogyan kombinálni a ruhásszekrényünk darabjait, akkor is hihetetlen jó szolgálatot tehet nekünk az Instagram. 

Három igazán inspiráló divatbloggert gyűjtöttünk össze, akiknek a képei még a legtanácstalanabb időszakban is ihletet nyújthatnak a számunkra. Neked nincs más dolgod, mint elővenni a telefonod és csekkolni őket. 

@pernilleteisbaek – Pernille Teisbaek 

A dánok messze híresek a letisztult, mégis trendkövető öltözködésükről. Aki járt már az országban, tudja, hogy ott kint nem lát rosszul öltözködő nőket, de egyébként férfiakat sem. Pernille persze közülük is kitűnik, évek óta a divatbloggerek királynőjeként tartják számon. Minimalista stílusa, hűvös eleganciát képvisel, amelyet egy-egy színnel vagy különleges kiegészítővel szeret feldobni. A ruhásszekrényében olyan világhírű márkák darabjai szerepelnek, mint az Olsen-ikrek brandje a The Row vagy az ikonikus Chanel, de skandináv feltörekvőket és alapdarabokat, mint H&M vagy ZARA is szeret keverni egymással. 

@alexandralapp – Alexandra Lapp

A dailymail csak az új generáció Carrie Bradshaw-jaként emlegeti, hiszen a 40 felett járó Alexandra cipőgyűjteménye több, mint 400 párnál jár. Persze a ruhatára nem csak az egyedi, főként magassarkúkból áll, 90 csodás – javarészt dizájner- táska is lapul ám a szekrényében. Izgalmas, nem mindennapi szettjeiről pedig ne is beszéljünk. Ha színinspirációra vágyunk, ez lesz a tökéletes instaprofil számunkra: az egykori modell ugyanis utánozhatatlanul keveri a színeket, gyönyörű kompozíciókat létrehozva. Élmény a szettjeire nézni.

@aimeesong – Aimee Song

Amiee Song egyike volt a világon az elsőknek, aki divatbloggerként berobbantak a social médiába. Blogját még 2008-ban indította, azóta pedig ma már 5,5 millió követőt szerzett. Szerintünk azért is szeretik ilyen sokat, mert stílusa abszolút lekövethető, nem esik túlzásokba, nem akar kirívó lenni, mégis minden szettjében megvan az a kis finesz, amire szükségünk van ahhoz, hogy az emberek felkapják rá a fejüket. Instagram oldala igen változatos, főleg a karantén alatt tett fel új posztokat: a szetteken kívül, beauty tartalmat és recepteket is találunk nála – a mi kedvencünk a nemrég megsütött ehető virágos cookie-ja.

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást