Idén is divat a dauer! De most tényleg szuper hajakat kreálnak vele

Zabolai Margit
Írta: ,
Idén is divat a dauer! De most tényleg szuper hajakat kreálnak vele

Kép forrása: DariYad/depositphotos.com

A tartós hullámról a legtöbbünknek még mindig a nyolcvanas évek, de jobb esetben is a nagymamánk frizurája jut eszünkbe, pedig 2018-ban is van létjogosultsága a dauernek. Az új technológiáknak és a kíméletesebb anyagoknak köszönhetően sokkal kisebb károsodás árán lehetnek ilyen gyönyörű tincseid – érdemes megkérdezni a fodrászodat az új trendekről és lehetőségekről!

A most népszerű, óriási és laza hullámokat akár tartós göndörítéssel is elérheted, de legalábbis segíthetsz a hajadnak, hogy könnyebben vegye fel a fazont, így az otthoni hajformázás sokkal könnyebb és tartósabb eredményt hoz majd.

A dauer előtt érdemes egy fazonalakításra is időt szánni, mert a megfelelő vágás segíthet, hogy még szebben mutasson ez a frizura.

Ha rövidebb a hajad, nem biztos, hogy jó választás az egészet begöndöríteni, mert könnyen felugorhat a fejed tetejére az egész frizura – bár mint később látni fogjuk, erre is van pozitív példa is.

A laza, éppen csak a hajvégeket érintő hullámok azonban most ismét divatban vannak, a szögegyenes frizurák után most ismét ez a bohém hatás az, ami népszerű a közösségi oldalakon és a divatmagazinokban.

Legolvasottabb cikkek

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Fókuszban

Harmónia kívül-belül - Tökéletes páros a Lenortól

Lehetünk anyagilag biztonságban, ha baj van - Megtakarítás nélkül is!

Túl nagy a mobilos választék? Szűkítsd le a kört a Huawei P40 családra!