Idén is divat a dauer! De most tényleg szuper hajakat kreálnak vele

Idén is divat a dauer! De most tényleg szuper hajakat kreálnak vele

Címlap / Stílus / Haj / Idén is divat a dauer! De most tényleg szuper hajakat kreálnak vele

Mindig tökéletes hullámok

A most népszerű, óriási és laza hullámokat akár tartós göndörítéssel is elérheted, de legalábbis segíthetsz a hajadnak, hogy könnyebben vegye fel a fazont, így az otthoni hajformázás sokkal könnyebb és tartósabb eredményt hoz majd.

A dauer előtt érdemes egy fazonalakításra is időt szánni, mert a megfelelő vágás segíthet, hogy még szebben mutasson ez a frizura.

Rövidebb hajon is jól mutat

Ha rövidebb a hajad, nem biztos, hogy jó választás az egészet begöndöríteni, mert könnyen felugorhat a fejed tetejére az egész frizura – bár mint később látni fogjuk, erre is van pozitív példa is.

A laza, éppen csak a hajvégeket érintő hullámok azonban most ismét divatban vannak, a szögegyenes frizurák után most ismét ez a bohém hatás az, ami népszerű a közösségi oldalakon és a divatmagazinokban.

Bohém bob

Ha mégis a teljes hajhosszadat szeretnéd göndöríteni, de bob fazonnál nem hosszabb a mostani frizurád, akkor érdemes nagy csavarókat választani, és akár egy-két hetet várni is, a fodrászoddal egyeztetve, hogy a megfelelő fazonra tudjon nőni a hajad.

Így az egészen rövid hajból is mindig különleges, vidám, mégis elegáns frizurát varázsolhattok.

„Kifésült” hullámok

Ha a fodrász még göndörítés közben ennek megfelelően rendezi a hajadat, akkor olyan hatást is elérhetsz a dauerrel, mintha természetesen göndör lenne a hajad, és a hullámokat enyhén kifésülted volna.

Ez a bohém, laza hullámú haj sok szép frizura alapja lehet, leengedve is jól mutat, de ha gyakran hordod lófarokban a hajadat, annak is volument adhat.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Kövesd a Bien.hu cikkeit a Google Hírek-ben is!

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást