Idén is divat a dauer! De most tényleg szuper hajakat kreálnak vele

Idén is divat a dauer! De most tényleg szuper hajakat kreálnak vele

Címlap / Stílus / Haj / Idén is divat a dauer! De most tényleg szuper hajakat kreálnak vele / 2. oldal

Ősz hajjal is

Bár a dauert sokan „öreges” viseletnek tartják, ennek korántsem kell igaznak lennie.

Ha ilyen modern, laza és szépen formált hullámok készülnek vele, akkor kifejezetten fiatalos hatást kelt a tartós hullám, akár még az ősz hajon is.

Természetesen göndör

Akinek eleve vannak hullámok a hajában, annak a tartós hajgöndörítés segíthet, hogy ezeket egy kicsit megzabolázza, rendezettebbé tegye, hogy mindig úgy mutassanak, ahogyan szeretné.

A sűrűbbre tekert tincsek nagyobb volument adnak, azt viszont tudni kell, hogy az ilyen haj különös figyelmet, ápolást és törődést igényel, és bár leengedve és feltűzve is jól mutat, érdemes végiggondolni, hogy a mindennapokban is tudsz-e majd boldogulni vele.

Beach wave

Minden a technikán múlik! Ha a fodrászod elég ügyes, és tudja, hogy mit csinál, akkor akár olyan hajad is lehet, mint aki éppen a strandról jön.

A nagy, laza hullámok tartást adnak a hajnak, bár azzal számolnod kell, hogy ezeket valószínűleg időnként át kell majd kicsit dolgozni, odafigyeléssel kell beszárítani, hogy a hullámok valóban hetekig vagy hónapokig is ilyen szépek maradjanak, ebben az esetben pedig természetesen a haj védelmére és táplálására is különösen nagy gondot kell fordítani.

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást