5 személyiségjegy, ami arra utal, hogy idős lélek vagy. Rád igazak?

5 személyiségjegy, ami arra utal, hogy idős lélek vagy. Rád igazak?

Címlap / Életmód / Ezotéria / 5 személyiségjegy, ami arra utal, hogy idős lélek vagy. Rád igazak?

Nagyon jó tanácsokat adsz

Magad sem tudod, miért, de többnyire nagyon jó tanácsokat adsz akkor is, ha valami olyanról van szó, amit korábban még sosem csináltál. Mintha már leéltél volna egy korábbi életet, és ezeket mind megtapasztaltad volna!

Például még sosem volt komoly kapcsolatod, de nagyon jó tanácsokat adsz az ismerőseidnek, amelyek hatására képesek megmenteni akár a házasságukat is. Ezért aztán az emberek folyton csodálattal néznek rád, és mindig téged keresnek meg, ha egy kis segítségre lenne szükségük.

Az igazság az, hogy te sem érted, hogy vagy erre képes; egyszerűen csak nagyon jó megérzéseid vannak, és ez mindig be is válik.

Mindent átgondolsz

Nem szeretsz fejest ugrani a komoly döntésekbe, mert tudod, hogy egyetlen rossz válasz is visszafordíthatatlan, negatív következményekkel járhat.

Ezért bármennyire is sürget az idő, te igenis alaposan átgondolsz mindent; az összes lehetséges végkimenetellel együtt.

Ha erre nincs lehetőséged, befejezetlennek érzed a dolgokat, hiszen szükséged van arra, hogy a lelked és a tested szinkronba kerüljön egymással. Erre pedig csakis az alapos gondolkodással van lehetőséged!

Nem érted, hogy miért, de a megérzésed azt súgja, hogy ezzel a módszerrel megelőzheted a rossz dolgokat, és egyelőre tényleg így is van.

A cikk még nem ért véget! Lapozz egyet ide kattintva >>

Oldalak: 1 2

»

Még nem szólt hozzá senki. Legyél te az első!

    Írj egy hozzászólást